Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » El kéne fogadni a húgom...

El kéne fogadni a húgom kapcsolatát mert normális dolog, vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a szituáció áll fent, hogy jómagam iszonyú jó viszonyt ápolok a húgommal, szerintem minta tesók vagyunk. Mindent megoszt velem, és én is vele, no flex, de igazából több mindent tudok róla, mint a szüleink.😄 Na most ugye már kamasz, ilyenkor már pasiznak a csajok meg minden...Nem is szeretem én ezt. Tehát lényeg a lényeg, a húgomnak is lett egy 'barátja", na hát ezalatt hogy mit értek, még én sem tudom. 3 hónapja vannak együtt, mutatott róla képet, hát..próbáltam nem agyvérzést kapni. Oké, nem nekem kell tetszen, hanem a húgomnak na de...Úgy néz ki mint egy narkós. Alapból semmi baj nem lenne a kinézetével, de tényleg olyan...Tetkói vannak (elég sok) Aggaszt a kinézete, meg az is, hogy emiatt a húgomat is piszkálni fogják, meg szerintem ne mutatkozzon egy ilyennel, már bocsánat. Amúgy a csávó 20, a húgom 15 éves, nem pont egy ilyen fiút képzeltem el mellé. Ráadásul..ne álszenteskedjünk, nagyon nem akarom, hogy 17-18 éves koráig elveszítse a szüzességét. Megőrülnék :( Haverok azt mondták, hogy beszéljek a pasival, hogy vagy szakít a húgommal, vagy elásom...Na de azért, ilyet nem kéne..Szóval ti mit tennétek? Szüleinknek hogy kéne elmondani? Van egy báttyánk, 25 éves, ő tuti kinyírná, ahogy ismerem, de ha anyáék megtudják, akkor a bátyánk is előbb-utóbb és azt nem akarom. Légyszi értelmeseket írjatok, köszöntem:D 17F

2021. júl. 2. 19:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne bántsd a hugod paliját 1 az,hogy nem ismered 2 ha tiltasz valakit valakitől akkor magad ellen fordítod.
2021. júl. 2. 22:44
 32/42 anonim ***** válasza:
97%
Alja nép pont az, aki ilyen jelzőkkel illett ismeretleneket pusztán azért, mert annak tetoválása van. Rengeteg normális, kulturált, értelmes, tanult ember visel tetoválást és annál is több gyökér, sötét ember van, akin meg nincs tetoválás. Köze nincs a kettőnek egymáshoz!
2021. júl. 3. 04:48
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben bármit teszel, a saját kapcsolatotokba gázolsz bele. Akármennyire szeretitek egymást, vannak határok amire tekintettel kell lenni.
2021. júl. 3. 09:31
 34/42 anonim ***** válasza:
96%

Van egy ismerősöm, aki ugyanezt csinálta a húgával. Úgy viselkedett mintha a tulajdona lenne, nem engedte pasizni nem engedte szexelni. 18 évesen elvesztette a lány a szüzességét miután kiszabadult a bátyja kezei közül és teljesen megvadult, szexelt mindnekivel összevissza, hogy "bepótolja" az elmaradt éveket.

Semmi közöd ahhoz, hogy a húgod mikor veszíti el, nem lesz ettől kevésbé értékes vagy mégis mitől félsz? Persze 15 évesen még nem kéne szexelni nem azt mondom. De az ő döntése, nem a tiéd.

2021. júl. 3. 10:17
 35/42 anonim ***** válasza:
97%

"Egy felnőttnek egy 15 évest táncba vinni elcsábítani bűn már jogi értelemben is."

14 év a beleegyezési korhatár Magyarországon már egy jó ideje... Van olyan ország ahol meg alacsonyabb.

Kérdező, én többet hozzád se szólnék ha a húgodként megtudnám hogy te akarod megmondani nekem, hogy mikor és kivel veszítsem el. Pedig nem történt meg olyan korán a dolog, 20 éves voltam már, de nem azért mert a picsa nővérem belepofázott az életembe, hanem mert úgy sikerült...

2021. júl. 3. 10:40
 36/42 anonim ***** válasza:
94%
Még jó, hogy nulla közöd van a húgod szerelmi életéhez.
2021. júl. 3. 10:46
 37/42 anonim ***** válasza:
91%
*bátyám
2021. júl. 3. 10:46
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

"Tetkói vannak (elég sok) Aggaszt a kinézete" - a rátetovált sárkány megeszi a húgodat? Vagy konkrétan mit csinálnak a tetkók?

"meg az is, hogy emiatt a húgomat is piszkálni fogják" - akkor se piszkálnák, ha egy kapafogú gyógyegérrel lenne. Maximum más pasik piszkálnák, akiknek szintén kéne a húgod, és zavarja őket, hogy lecsúsztak róla, de ezek a pasik is pont nem egy "rosszarcú keménycsávó" miatt mernék cikizni.

"nagyon nem akarom, hogy 17-18 éves koráig elveszítse a szüzességét. Megőrülnék :(" - te úgy beszélsz, mint aki szerelmes a húgába és féltékeny! Bocs, de ez konkrétan beteg.

Mert mi van, ha fütyi megy a puncijába? Attól konkrétan nincs semmi, a nagy dolgok a lélekben történnek, az meg nem igazán a kortól függ.

Ne attól féltsd, hogy elveszíti, hanem attól, hogy úgy veszíti el, ahogy nem akarja. Az első szex 15-16 évesen is lehet csodálatos élmény egy viszonzott szerelemben. Sok lány viszont nyomás hatására megy bele a dologba, olyan fiúval, akiért ő ugyan nagyon odavan, de egyenlőtlen a kapcsolat. "Felesleges hónapokig kéretni magad, mi a jó abban? Ami utána van, sokkal jobb. Csak lazulj el", "ha szeretsz, megteszed", "nekünk pasiknak erre szükségünk van egy kapcsolatban, enélkül üres lesz és kiábrándulunk" és hasonló, sokszor burkoltan zsaroló szövegekkel belehajszolják a kétségbeesetten szerelmes lányt a szexbe, ami után csak még jobban fáj neki, hogy érzi, nem szeretik úgy viszont, és még ki is használták. De ez ugyanolyan gyakran megtörténik akkor is, ha a lány 17-18 vagy akár 25 éves. Tudod, mikor nem történhet meg? Ha esett már pofára és tanult belőle, magyarul van tapasztalata.

Tény, hogy ez a veszély jobban fennáll, ha egy első szerelmet átélő 15 éves szűzlány barátja egy 20 éves, szexuálisan tapasztalt, akár több kapcsolaton túl lévő fiú (bár a szűz fiúk meg az első dugás reményében szoktak ugyanilyen paraszt módon zsarolni, csak hogy végre kipróbálhassák, milyen igazi nőben ellőni egy patront). De nem törvényszerű, hogy attól nem szeretheti a húgodat és nem tud addig várni a szexszel, amíg a húgod szívből nem mond igent. Az sem törvényszerű, hogy a húgod egy boldog kapcsolatban hónapokig/évekig nem áll készen. Egy szűz is akarhatja már pár hét múlva is.

Az egyetlen, amit a szexszel kapcsolatban tanácsolhatsz a húgodnak, hogy csak akkor csinálja, ha boldog, és tényleg akarja. Ne hagyja magát érzelmi zsarolással rábeszélni, és ne higgye azt, hogy a szextől jobban fogják szeretni, mert aki addig nem szerette eléggé, az azután sem fogja.

A kapcsolatot hadd próbálgassa, abban is legfeljebb akkor mondj véleményt, ha a srácnak ordas bunkóságokat akar elnézni a nagy szerelemben. Egyébként tapasztalni muszáj.

Kamaszkorom legnagyobb szerelme egy narkós tekintetű, de gyönyörű arcú fiú volt, úgy nézett ki, mint a fiatal Ville Valo és Johnny Depp keveréke, ami nekem személy szerint baromira bejön. Nem volt makulátlan, de nem is volt zűrösebb srác az átlagnál. Ma ő a férjem, a legkonszolidáltabb, legrendesebb, legszeretnivalóbb férfi, akit ismerek. Van pár tetkója is.

32/N

2021. júl. 3. 10:53
 39/42 kovpet ***** válasza:
90%

"nem pont egy ilyen fiút képzeltem el mellé"

Most vagy troll vagy, vagy nagyon nagy bajok vannak nálad.

2021. júl. 3. 11:27
 40/42 anonim ***** válasza:
97%
Töröltetted a valaszomat, de kiirom meg egyszer: az a gáz, hogy ennyiszer kiirod a kérdést.
2021. júl. 3. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!