El kéne fogadni a húgom kapcsolatát mert normális dolog, vagy nem?
Sziasztok!
Az a szituáció áll fent, hogy jómagam iszonyú jó viszonyt ápolok a húgommal, szerintem minta tesók vagyunk. Mindent megoszt velem, és én is vele, no flex, de igazából több mindent tudok róla, mint a szüleink.😄 Na most ugye már kamasz, ilyenkor már pasiznak a csajok meg minden...Nem is szeretem én ezt. Tehát lényeg a lényeg, a húgomnak is lett egy 'barátja", na hát ezalatt hogy mit értek, még én sem tudom. 3 hónapja vannak együtt, mutatott róla képet, hát..próbáltam nem agyvérzést kapni. Oké, nem nekem kell tetszen, hanem a húgomnak na de...Úgy néz ki mint egy narkós. Alapból semmi baj nem lenne a kinézetével, de tényleg olyan...Tetkói vannak (elég sok) Aggaszt a kinézete, meg az is, hogy emiatt a húgomat is piszkálni fogják, meg szerintem ne mutatkozzon egy ilyennel, már bocsánat. Amúgy a csávó 20, a húgom 15 éves, nem pont egy ilyen fiút képzeltem el mellé. Ráadásul..ne álszenteskedjünk, nagyon nem akarom, hogy 17-18 éves koráig elveszítse a szüzességét. Megőrülnék :( Haverok azt mondták, hogy beszéljek a pasival, hogy vagy szakít a húgommal, vagy elásom...Na de azért, ilyet nem kéne..Szóval ti mit tennétek? Szüleinknek hogy kéne elmondani? Van egy báttyánk, 25 éves, ő tuti kinyírná, ahogy ismerem, de ha anyáék megtudják, akkor a bátyánk is előbb-utóbb és azt nem akarom. Légyszi értelmeseket írjatok, köszöntem:D 17F
Van egy ismerősöm, aki ugyanezt csinálta a húgával. Úgy viselkedett mintha a tulajdona lenne, nem engedte pasizni nem engedte szexelni. 18 évesen elvesztette a lány a szüzességét miután kiszabadult a bátyja kezei közül és teljesen megvadult, szexelt mindnekivel összevissza, hogy "bepótolja" az elmaradt éveket.
Semmi közöd ahhoz, hogy a húgod mikor veszíti el, nem lesz ettől kevésbé értékes vagy mégis mitől félsz? Persze 15 évesen még nem kéne szexelni nem azt mondom. De az ő döntése, nem a tiéd.
"Egy felnőttnek egy 15 évest táncba vinni elcsábítani bűn már jogi értelemben is."
14 év a beleegyezési korhatár Magyarországon már egy jó ideje... Van olyan ország ahol meg alacsonyabb.
Kérdező, én többet hozzád se szólnék ha a húgodként megtudnám hogy te akarod megmondani nekem, hogy mikor és kivel veszítsem el. Pedig nem történt meg olyan korán a dolog, 20 éves voltam már, de nem azért mert a picsa nővérem belepofázott az életembe, hanem mert úgy sikerült...
"Tetkói vannak (elég sok) Aggaszt a kinézete" - a rátetovált sárkány megeszi a húgodat? Vagy konkrétan mit csinálnak a tetkók?
"meg az is, hogy emiatt a húgomat is piszkálni fogják" - akkor se piszkálnák, ha egy kapafogú gyógyegérrel lenne. Maximum más pasik piszkálnák, akiknek szintén kéne a húgod, és zavarja őket, hogy lecsúsztak róla, de ezek a pasik is pont nem egy "rosszarcú keménycsávó" miatt mernék cikizni.
"nagyon nem akarom, hogy 17-18 éves koráig elveszítse a szüzességét. Megőrülnék :(" - te úgy beszélsz, mint aki szerelmes a húgába és féltékeny! Bocs, de ez konkrétan beteg.
Mert mi van, ha fütyi megy a puncijába? Attól konkrétan nincs semmi, a nagy dolgok a lélekben történnek, az meg nem igazán a kortól függ.
Ne attól féltsd, hogy elveszíti, hanem attól, hogy úgy veszíti el, ahogy nem akarja. Az első szex 15-16 évesen is lehet csodálatos élmény egy viszonzott szerelemben. Sok lány viszont nyomás hatására megy bele a dologba, olyan fiúval, akiért ő ugyan nagyon odavan, de egyenlőtlen a kapcsolat. "Felesleges hónapokig kéretni magad, mi a jó abban? Ami utána van, sokkal jobb. Csak lazulj el", "ha szeretsz, megteszed", "nekünk pasiknak erre szükségünk van egy kapcsolatban, enélkül üres lesz és kiábrándulunk" és hasonló, sokszor burkoltan zsaroló szövegekkel belehajszolják a kétségbeesetten szerelmes lányt a szexbe, ami után csak még jobban fáj neki, hogy érzi, nem szeretik úgy viszont, és még ki is használták. De ez ugyanolyan gyakran megtörténik akkor is, ha a lány 17-18 vagy akár 25 éves. Tudod, mikor nem történhet meg? Ha esett már pofára és tanult belőle, magyarul van tapasztalata.
Tény, hogy ez a veszély jobban fennáll, ha egy első szerelmet átélő 15 éves szűzlány barátja egy 20 éves, szexuálisan tapasztalt, akár több kapcsolaton túl lévő fiú (bár a szűz fiúk meg az első dugás reményében szoktak ugyanilyen paraszt módon zsarolni, csak hogy végre kipróbálhassák, milyen igazi nőben ellőni egy patront). De nem törvényszerű, hogy attól nem szeretheti a húgodat és nem tud addig várni a szexszel, amíg a húgod szívből nem mond igent. Az sem törvényszerű, hogy a húgod egy boldog kapcsolatban hónapokig/évekig nem áll készen. Egy szűz is akarhatja már pár hét múlva is.
Az egyetlen, amit a szexszel kapcsolatban tanácsolhatsz a húgodnak, hogy csak akkor csinálja, ha boldog, és tényleg akarja. Ne hagyja magát érzelmi zsarolással rábeszélni, és ne higgye azt, hogy a szextől jobban fogják szeretni, mert aki addig nem szerette eléggé, az azután sem fogja.
A kapcsolatot hadd próbálgassa, abban is legfeljebb akkor mondj véleményt, ha a srácnak ordas bunkóságokat akar elnézni a nagy szerelemben. Egyébként tapasztalni muszáj.
Kamaszkorom legnagyobb szerelme egy narkós tekintetű, de gyönyörű arcú fiú volt, úgy nézett ki, mint a fiatal Ville Valo és Johnny Depp keveréke, ami nekem személy szerint baromira bejön. Nem volt makulátlan, de nem is volt zűrösebb srác az átlagnál. Ma ő a férjem, a legkonszolidáltabb, legrendesebb, legszeretnivalóbb férfi, akit ismerek. Van pár tetkója is.
32/N
"nem pont egy ilyen fiút képzeltem el mellé"
Most vagy troll vagy, vagy nagyon nagy bajok vannak nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!