El kéne fogadni a húgom kapcsolatát mert normális dolog, vagy nem?
Sziasztok!
Az a szituáció áll fent, hogy jómagam iszonyú jó viszonyt ápolok a húgommal, szerintem minta tesók vagyunk. Mindent megoszt velem, és én is vele, no flex, de igazából több mindent tudok róla, mint a szüleink.😄 Na most ugye már kamasz, ilyenkor már pasiznak a csajok meg minden...Nem is szeretem én ezt. Tehát lényeg a lényeg, a húgomnak is lett egy 'barátja", na hát ezalatt hogy mit értek, még én sem tudom. 3 hónapja vannak együtt, mutatott róla képet, hát..próbáltam nem agyvérzést kapni. Oké, nem nekem kell tetszen, hanem a húgomnak na de...Úgy néz ki mint egy narkós. Alapból semmi baj nem lenne a kinézetével, de tényleg olyan...Tetkói vannak (elég sok) Aggaszt a kinézete, meg az is, hogy emiatt a húgomat is piszkálni fogják, meg szerintem ne mutatkozzon egy ilyennel, már bocsánat. Amúgy a csávó 20, a húgom 15 éves, nem pont egy ilyen fiút képzeltem el mellé. Ráadásul..ne álszenteskedjünk, nagyon nem akarom, hogy 17-18 éves koráig elveszítse a szüzességét. Megőrülnék :( Haverok azt mondták, hogy beszéljek a pasival, hogy vagy szakít a húgommal, vagy elásom...Na de azért, ilyet nem kéne..Szóval ti mit tennétek? Szüleinknek hogy kéne elmondani? Van egy báttyánk, 25 éves, ő tuti kinyírná, ahogy ismerem, de ha anyáék megtudják, akkor a bátyánk is előbb-utóbb és azt nem akarom. Légyszi értelmeseket írjatok, köszöntem:D 17F
Ha megakarod tartani a jó viszonyt ne szólj bele.
Ui: velem az egyetlen férfi az életemben aki jól bánt az a kitetovált kigyúrt rosszarcú fazon volt akivel a mai napig együtt vagyok. A többit, aki anyu apu szemének is tetszett próbálom örökre elfelejteni.
A kamaszkori lángoló szerelem simán szembefordul a családdal. Szerintem a legjobb megoldás az elfogadás és inkább próbálni barátságban lenni a fiúval és megismerni, támogatni semmint tiltani mert a tiltás/nem tetszés pont az ellenkezőjét váltja ki a lányból, amolyan csak azért is vele leszek viszonyt, míg ha maximálisan támogatjátok lehet, hogy 1 hónap múlva ráun az egészre és kuka.
Ebben a támogató esetben viszont benne van a pakliban az is, hogy tényleg szimpi lesz a srác és ha együtt is maradnak sokkal jobb lesz a viszony a családok között, ha már az egész nem utálkozással indult.
Mikor hagyjuk már el ezt a barom sztereótipíát, hogy ha tetovált tuti narkós, vagy fordítva..
Ne legyenek előítéleteid, helyette ismerd meg, azután mondj véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!