Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, roma a féltesóm...

Mit tegyek, roma a féltesóm és engem is kinéznek miatta? Ahogy viselkedik meg a származása miatt is?

Figyelt kérdés

Anyukánk magyar, de az ő apukája roma. Neke apum is magyar. Én is eléggé sötét hajú vagyok, de fehér bőrű, kék szemű. Miatta viszont folyton romának titulálnak ha megtudják, hogy a tesóm. Amúgy az ő apja is becsületes, dolgos cig@ny ember, de a tesómnál viselkedési problémák is vannak. 21 éves, már nem él velünk anyám meg főleg apám nem bírta elviselni. Az apjával él, de ő is már sokszor azon van, hogy utcára rakja, pedig az apja ugye roma, csak a rendesebbik fajta. Viszont atesómnak volt sok rendőrségi ügye, káromkodik, tipikus romás szokásai vannak és a barátai is mind ilyen trógerek. Szó szerint szégyenkezem amiatt, hogy ő a tesóm és félek is a barátaitól.

Hogyan zárjam ki az életemből? Nem tudom eltitkolni ezt! Még a szüleimmel élek, 16 éves lány vagyok. Itt helyben mindneki tudja, hogy a tesóm.

2021. jún. 30. 18:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja meg engem is fenyeget sokszor, meg hogy adjunk neki pénzt. Meg a barátai is ha másokkal vagyok odakiabálnak az utcán. Ez nekem halálosan égő.
2021. jún. 30. 18:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akik veled baráti vagy szerelmi kapcsolatba kerülnek, ők is félni fognak a testvéredtől, a családjuk nem mer majd téged sem odaengedni, mert jöhet a bátyád követelőzni, rabolni. Erre egy "megoldás" van, arra törekedni, hogy minél messzebb élj. Ha lehet, tervezz külföldi munkát. Oda nem fog tudni utánad menni. Tanulj nyelvet, hogy elhagyhasd az országot. Az ápolónőket szívesen fogadják Nyugaton.
2021. jún. 30. 19:01
 3/15 A kérdező kommentje:

Pont van egy srác aki nagyon tetszik, de ő is elhordta mindenféle büdös cig@nynak a tesómat...(mondjuk nem tévedett), de ezek után velem sem akar szerintem semmit. :(

Kb tönkreteszi az életem. Meg vannak ilyen tipikus beszólásai: szétszedlek, neked megyek kutya stb. Tehát olyan primitíven is viselkedik.

Igen, minél hamarabb költözni akarok ahogy lehet. Sajnos még tanulok:(

2021. jún. 30. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg anyukádat, miért hozott ilyen helyzetbe.
2021. jún. 30. 19:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakmát tanulsz?
2021. jún. 30. 19:16
 6/15 A kérdező kommentje:
gimis vagyok, utána grafikus szeretnék lenni
2021. jún. 30. 19:17
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Evvel nem tudsz külföldre menni.
2021. jún. 30. 19:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnék? Pláne ha beszélem az adott nyelvet. Akkor majdnem mindennel el lehet helyezkedni.
2021. jún. 30. 19:33
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Hülyeség külföldre menni egy féltesó miatt. Én felnőttként egyáltalán nem tartom vele a kapcsolatot. Már egy másik városban sem fogja ismerni senki a te féltesódat.
2021. jún. 30. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább jelentkezz a MOME animáció alapszakára... Sokkal nehezebb és itthon kb. semmire nem mész vele (hacsak nem vállalkozóként YouTube videósként), de ha jó átlaggal végzel, akkor simán kimehetsz mesterre Angliába a Arts University Bournemouth-ra, vagy az AAS College-re Görögországba...

Onnan meg szinte bármire viheted a szakmán belül"

2021. jún. 30. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!