Mit tegyek, roma a féltesóm és engem is kinéznek miatta? Ahogy viselkedik meg a származása miatt is?
Anyukánk magyar, de az ő apukája roma. Neke apum is magyar. Én is eléggé sötét hajú vagyok, de fehér bőrű, kék szemű. Miatta viszont folyton romának titulálnak ha megtudják, hogy a tesóm. Amúgy az ő apja is becsületes, dolgos cig@ny ember, de a tesómnál viselkedési problémák is vannak. 21 éves, már nem él velünk anyám meg főleg apám nem bírta elviselni. Az apjával él, de ő is már sokszor azon van, hogy utcára rakja, pedig az apja ugye roma, csak a rendesebbik fajta. Viszont atesómnak volt sok rendőrségi ügye, káromkodik, tipikus romás szokásai vannak és a barátai is mind ilyen trógerek. Szó szerint szégyenkezem amiatt, hogy ő a tesóm és félek is a barátaitól.
Hogyan zárjam ki az életemből? Nem tudom eltitkolni ezt! Még a szüleimmel élek, 16 éves lány vagyok. Itt helyben mindneki tudja, hogy a tesóm.
Pont van egy srác aki nagyon tetszik, de ő is elhordta mindenféle büdös cig@nynak a tesómat...(mondjuk nem tévedett), de ezek után velem sem akar szerintem semmit. :(
Kb tönkreteszi az életem. Meg vannak ilyen tipikus beszólásai: szétszedlek, neked megyek kutya stb. Tehát olyan primitíven is viselkedik.
Igen, minél hamarabb költözni akarok ahogy lehet. Sajnos még tanulok:(
Inkább jelentkezz a MOME animáció alapszakára... Sokkal nehezebb és itthon kb. semmire nem mész vele (hacsak nem vállalkozóként YouTube videósként), de ha jó átlaggal végzel, akkor simán kimehetsz mesterre Angliába a Arts University Bournemouth-ra, vagy az AAS College-re Görögországba...
Onnan meg szinte bármire viheted a szakmán belül"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!