Milyen ez az esküvő?
Nővérem esküvője 1 hónap múlva lesz.
Az egész család ki van akadva,de senki nem szól érte, merthogy ők fizetik a teljes esküvőt.
Kívánságlista: max 15 fő, szűk család, konkrétan anya apa én, barátnője.
Se papa,se mama, se unokatesok se nagybácsi,nagynéni,sógor ...Pedig sok rokonnal tartjuk a kapcsolatot
Barátja részéről anya apa nővére keresztanya és ennyi
Nincs telefon,le kell adni,merthogy nem azért fizetnek többszáze Ft a fotósnak,hogy telefonos képek legyenek.
14 gyülekező
14.30 ceremónia ami csak egy polgári esküvő
15-16 fotó
16 kaja
Ami abból áll
1 tányér húsleves
Főétel: baconbe tekert szuzermek,konyakos áfonya szósszal.
Desszert 1 szelet sajttorta
Ha valaki éhes rendeljen amit akar,majd állják azt is elvileg.
Nyugodtan egyen az aki akar otthon ebédet
Vőfély nincs.
Élő zene nincs, cigány zenét utálják, a rádió 1 zene laptopról jó lesz nekik.
Buli 18- 00 ig
Ők tovább nem akarnak maradni
Alapból is 22ig akarták tervezni,de kihúzzák éjfélig
Alkohol 1 pohár pezsgő köszöntőként,de aki ha inna valamit azt külön állják majd neki elvileg,de ők nem isznak alkoholt
Ruha: ne legyen fekete fehér,kék, lila-rozsaszin
Most akkor én csak sárga, zöld barna, piros, színben lehetek ?
Kérdezztem nővérem,hogy tényleg így gondolja az egészet,mert hát ez inkább egy vasárnapi összeül a család,kis éttermi ebédre feeling beütés.
Így szeretné kész
Ő nem akar idegeskedni, izgulni,hanem jól akarja magát érezni,mert ez az ő napjuk.
Igaza van
Csak nekem fura,soha nem voltam még ilyen esküvőn mint ami ez lesz
Mondjuk nekem speciel nem tetszik az a nagy eskuvo dibom danom akarhany eskuvon voltam mindig meglogtam egy ido utan. Bar volt amikor a volegeny volt bunko.
Amugy szerintem a legjobb eskuvo amikor csak a ket tanu es a fontos emberek vannak ott es ennyi. En nekem pl meg lagzira se lenne igenyem. A lagzi amugy is csak arra valo hogy valamennyire visszapotoljak a penzt am8t az eskuvore koltottek a menyasdzony tancnal. Viszont csak egy eskuvo es maximum egy otthoni ebed vagy vacsi esetleg egy kis tancikalas vagy asztali beszelgetessel meg ennel is kevesebb penzbol meg van ket ember boldogsaga es meg jol is erzik magukat. Pl. Az a vonulos lagzis zene szerintem gagyi. Meglepo lenne ha valami pop zenére vagy x-men zenejere vonulnanak. 😃
Nekem meseltek hogy volt olyan aki a wonder woman zenejere kisertek be a volegenyehez a hazassagkotesi terembe. Ez szerintem vaganyabb, de tudom a nagy tobbsegnek nem ez lenne az idealis amiket en leirtam.
* dinom
* amit
* menyasszony táncnál
22!
4 vagy 5 millió??
1 millióból is gyönyörű esküvőm volt, ez a szám azért picit túlzás..
A telefonok leadása meg a színek tiltása szerintem teljesen abszurd. Én férfi vagyok, csak fehér meg kék normális ingem van (vagy amiben van bőven ilyen szín is), akkor menjek fekete tréningruhában?
A többi rendben van, ha valaki egy egyszerű kis szűk körű esküvőt akar, nem egy hagyományos lagzit. Voltam hasonlón, semmi hangulat, tényleg egy vasárnapi családi ebéd szerű valami volt. Amúgy azóta el is váltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!