Milyen ez az esküvő?
Nővérem esküvője 1 hónap múlva lesz.
Az egész család ki van akadva,de senki nem szól érte, merthogy ők fizetik a teljes esküvőt.
Kívánságlista: max 15 fő, szűk család, konkrétan anya apa én, barátnője.
Se papa,se mama, se unokatesok se nagybácsi,nagynéni,sógor ...Pedig sok rokonnal tartjuk a kapcsolatot
Barátja részéről anya apa nővére keresztanya és ennyi
Nincs telefon,le kell adni,merthogy nem azért fizetnek többszáze Ft a fotósnak,hogy telefonos képek legyenek.
14 gyülekező
14.30 ceremónia ami csak egy polgári esküvő
15-16 fotó
16 kaja
Ami abból áll
1 tányér húsleves
Főétel: baconbe tekert szuzermek,konyakos áfonya szósszal.
Desszert 1 szelet sajttorta
Ha valaki éhes rendeljen amit akar,majd állják azt is elvileg.
Nyugodtan egyen az aki akar otthon ebédet
Vőfély nincs.
Élő zene nincs, cigány zenét utálják, a rádió 1 zene laptopról jó lesz nekik.
Buli 18- 00 ig
Ők tovább nem akarnak maradni
Alapból is 22ig akarták tervezni,de kihúzzák éjfélig
Alkohol 1 pohár pezsgő köszöntőként,de aki ha inna valamit azt külön állják majd neki elvileg,de ők nem isznak alkoholt
Ruha: ne legyen fekete fehér,kék, lila-rozsaszin
Most akkor én csak sárga, zöld barna, piros, színben lehetek ?
Kérdezztem nővérem,hogy tényleg így gondolja az egészet,mert hát ez inkább egy vasárnapi összeül a család,kis éttermi ebédre feeling beütés.
Így szeretné kész
Ő nem akar idegeskedni, izgulni,hanem jól akarja magát érezni,mert ez az ő napjuk.
Igaza van
Csak nekem fura,soha nem voltam még ilyen esküvőn mint ami ez lesz
Kicsit szélsőséges, de ha ők így akarják, nem értem a problémádat. Az ebéd valóban nem sok, de azt mondod, fizetik az ezen felüli fogyasztást.
A mi esküvőnkön 15 vendég volt, a vacsorára nem is mindenki volt hivatalos, este 10-kor már otthon voltunk. Bár nálunk senki nem problémázott, de őszintén szólva pont nem érdekelt volna, ha valakinek nem tetszik, hogy nincs buli vagy hogy a másodunokatesómat nem hívtam meg.
Tökéletes.
"Kívánságlista: max 15 fő, szűk család, konkrétan anya apa én, barátnője.Se papa,se mama, se unokatesok se nagybácsi,nagynéni,sógor ...Pedig sok rokonnal tartjuk a kapcsolatot.Barátja részéről anya apa nővére keresztanya és ennyi"
Nálunk anyám, testvérem, a férjem anyja, batyja, annak a partnere, a nagynénje és a férje volt jelen. Eh a szűk család, ők a fontosak.
"Nincs telefon,le kell adni,merthogy nem azért fizetnek többszáze Ft a fotósnak,hogy telefonos képek legyenek."
A mi családtagjaink felnőtt, értelmes emberek, a telefonokat kikapcsolták érkezéskor.
"14 gyülekező
14.30 ceremónia ami csak egy polgári esküvő"
Szuper
"15-16 fotó"
Pont elég
"16 kaja
Ami abból áll
1 tányér húsleves
Főétel: baconbe tekert szuzermek,konyakos áfonya szósszal.
Desszert 1 szelet sajttorta"
Esküvő, nem zabadag
"Ha valaki éhes rendeljen amit akar,majd állják azt is elvileg."
Kedves tőlük.
"Nyugodtan egyen az aki akar otthon ebédet"
Ez mondjuk nyilvánvaló, ha 14orakor van az esküvő, akkor nem éhezek egezd nap
"Vőfély nincs."
Hála az égnek
"Élő zene nincs, cigány zenét utálják, a rádió 1 zene laptopról jó lesz nekik."
Szuper
"Buli 18- 00 ig"
Nálunk is addig volt.
"Ők tovább nem akarnak maradni
Alapból is 22ig akarták tervezni,de kihúzzák éjfélig"
Nálunk 18ig volt
A"lkohol 1 pohár pezsgő köszöntőként,de aki ha inna valamit azt külön állják majd neki elvileg,de ők nem isznak alkoholt"
Nem volt alkohol, senki sem iszik nalunk
Ruha: ne legyen fekete fehér,kék, lila-rozsaszin"
Most akkor én csak sárga, zöld barna, piros, színben lehetek ?"
Bele ne halj.
Írtam a végén,hogy igaza van
Csak a családban sokan néztek egy nagyott.
Nővéremnek még nincs is gyereke de már elmondta mindenkinek,hogy semmilyen szín alatt nem tehetnek ki képet a gyerekről sehova
Lehet a telefonba,de közösségi oldalon egy szem kép sem lehet .
Amúgy a szavazásnál
Az nem elmegyek hanem elmegy az esküvő so-so
Szerintem teljesen rendben van. Az se kizárt, hogy igazából a hátuk közepére kívánják az egészet, és ami lesz, az is csak azért, hogy a család ne problémázzon. Részükről szerintem elég lenne a polgári, aztán húzzon haza mindenki. Van ilyen, nem mindenki szereti az esküvőt.
(A vőfélynél kellemetlenebb, cikibb dolog nincs. Egy barátom esküvőjén az én pofám égett a szekunder szégyentől, ahogy ott ordibálta a rímelős baromságait. Hihetetlen, hogy ebből meg lehet élni.)
" nővérednek fogalma sincs a vendéglátás illem szabályairól( Némelyik hozzá szólónak sincs) A meghívottak vendégek, nem fizető kuncsaftok."
Pontosan hol látod, hogy fizető kuncsaftok lennének és nem vendégek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!