Ez nem mérgező viselkedés a családom részéről?
1es - én is így látom. Beszélek még majd anyukámmal, szerintem engem kellene támogatnia és a tesómmal beszélnie, hogy jöjjön el. Pontosan ez van, hogy mindkét szituban feszültség van és nem tudom melyik ujjamba harapjak.
2-es: szerintem nála is próbálkozott, de valóban én gyengébb vagyok ilyen szempontból, a húgom a családi karácsonyra sem jött el (19ben), én meg foglalkozok az ilyen dolgokkal, hogy legyünk együtt. Szerintem elképesztő ezzel visszaélni pont az esküvőmön.
Ne engedj, legyen a barátnőd a tanúd, ez a te napod.
Értem, hogy rosszul esik ha nem megy el végül, azt is hogy Édesanyád (nem jogosan) neheztel épp rád, de engedd el. Beszélj Anyuddal, hogy ez bizony a te napod, ha valakinek le kell nyelni a békát akkor az a húgod és pont. Garantáltan meg fogod bánni ha engedsz nekik.
Arról nem is beszélve, hogy láthatóan totálisan megbízhatatlan a húgod, így ha ő is lesz a tanú, vagy más akit ő "elfogad", nincs rá semmi garancia, hogy majd minden zökkenőmentesen fog menni. Simán vissza fog lépni az utolsó pillanatban, ha épp úgy tartja kedve, csak azért hogy ovis mód bosszanthasson. Ne legyen így, de azért ez egy valós kép. Tehát mégegyszer: Ne engedj!!
Én úgy gondolom, hogy nem tudjuk mi volt az a régi konfliktus, amiért így reagált.
Anyám férjét én sem akarom látni évek óta, mert nagyon rossz dolgokat tett velem, és ezt az egész család tudja. Egy családi eseményre mégis elhívta nővérem a tudtom nélkül, azóta vele sem beszélek és több hetes remalmot okozott.
Úgyhogy szerintem tudni kene, hogy hugod hogyan láthatja ezt az egész helyzetet.
De egy biztos: a nagy napodnak csak rólad kell szólnia, és nem szabad engedni, hogy bárki beleszóljon. Ezt tudatositsd anyukadban, a családi konfliktusok megoldása nem az eskuvodhoz tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!