Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam a tesómnak hogy...

Elmondjam a tesómnak hogy láttam hogy maszturbál? Vagy a szüleimnek elmondjam?

Figyelt kérdés
11 éves lány normális hogy már csinálja?
2021. jún. 24. 23:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én nővérem lennél és ilyet tennél, onnantól kezdve nem lenne életed, mert direkt figyelnélek és mindenért beárulnálak. Nem mellesleg többé szóba se állnék veled.

Te valami prűd fapunci vagy?

2021. jún. 27. 16:47
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondtam el senkinek még."

Ne csak még ne mondd el, hanem akadj le a dologról. Ha szólsz neki, hogy láttad maszturbálni, szerinted ezek után fogja merni majd csinálni, nem fog attól rettegni, hogy na vajon ki fog hozzá benyitni? Ne hozd szégyenbe. A szüleiteknek se szólj, egyrészt mert nem sok közük van hozzá, hiába a kislányuk, másrészt meg nem tudhatod, hogy hogyan fogják lereagálni a dolgot, sajnos nagyon sok szülő tabuként kezeli, tiltja a gyerektől az ilyet és már bocs, de a te hozzáállásod alapján ki tudom nézni a szüleidből, hogy ők is hasonlóan gondolkoznak.

Pont az ilyen kellemetlen szituációk elkerülése végett kopogok, kérdezek és várom meg a választ mielőtt bemegyek húgomhoz, szüleimhez, vagy bárkihez. Neked sem ártana.

2021. jún. 27. 17:39
 43/47 anonim ***** válasza:
91%

Te miért nem a sajátoddal játszol, vagy valaki mással játszotok egymáséval közösen, ahelyett hogy a tesóddal foglalkozol?

Szerintem hívjuk ki az inkvizíciót is... Boszorkánypert neki.

2021. jún. 28. 15:36
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Én, kisgyermeknevelőként, is elmondom, hogy már kb. két éves kortól csinálják a kicsik, de akkor még szégyenérzet nélkül, ez egy természetes folyamat. Miért akarod elmondani a szüleiteknek? Nettó baromság és te se említsd meg.
2021. jún. 29. 02:49
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Miért mondanád el? Enni is látod, még sem mondod el mindenkinek.

Ismerek olyat, aki 5 éves kora óta maszturbál.

2021. júl. 2. 09:02
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
46 te valami pedofil oldalról beszélsz? Rémes vagy! Azért ez már a durva kategória!
2021. júl. 2. 13:07
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem tudja hogy előtte kezet kell mosni ilyenek"

Mekkora kis vamzer vagy, hogy megfordul a fejedben, hogy beköpd a szülőknek!!! Meg egyáltalán, hogy kiírod ide. Ne kukkold őt, hanem törődj a magad pun… ööö… dolgával! :)

2021. aug. 24. 17:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!