Milyen az élet egy idősebb testvérrel, akivel jó a kapcsolat?
Két bátyám van, 4 és 6 évvel idősebbek. Lány vagyok és nagyon vártak már szerencsére :)
Rengeteget játszottunk kiskoromban, majd társasoztunk, sportoltunk is, pedig béna voltam mindig is benne, de tanítottak türelemmel :) pl foci, kosárlabda, pingong, meg rengeteg minden. Pókerezni is megtanítottak, még osztálytársaikkal is pókereztünk, vittek engem is, ha házibuli volt, mikor 14-15 éves elmúltam.
Moziba, állatkertbe jártunk sokat, még vásárolni is sokszor. Még tanulni is segített egyik tesóm (ő szerette a matekot, én utáltam :D)
Pár éve még szerelmi tanácsokat is kértek tőlem, mint nőtől.
Mostmár ők 29 és 31 évesek, Mindenki külön él párjukkal, de minden családi eseményen jókat beszélgetünk, simán írunk/telefonálunk hetente legalább egyszer egymással, plusz bármi van, segítünk egymásnak. Társasozni összejárunk még mindig, ha tesómnak nagyobb futása, maratonja van, akkor megyünk, szurkolunk. Ha a vírus nem lenne, többször összeülnénk, most csak szülinapkor van tali.
Plusz: van egy barátnőm, akinek a nővére ha jól emlékszem 14 évvel idősebb nála, de olyanok mintha legjobb barinők lennének, mennek ugyanúgy vásárolni, mozizni, kajálni együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!