Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen az élet egy idősebb...

Milyen az élet egy idősebb testvérrel, akivel jó a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy édes kistestvérem, másfél éves, én 20 vagyok. Nagyon szeretem, ő a mindenem, tényleg olyan mint egy angyal és nagyon jó érzés ,hogy itt vagyunk az életben egymásnak. Most elég sokat kell tanulnom az egyetem miatt, kicsit be is vagyok depizve, mert irdatlanul sok a mennyiség. Ilyenkor eszembejut milyen jó lenne egy idősebb testvér, akivel hasonló szituban vagyunk, akivel sokféle programot lehet csinálni. Mesélnétek egy kicsit, hogy milyen érzés, amikor idősebb a testvéretek pár évvel mondjuk? Milyen jellegű programokat csináltok és milyen gyakran? Puszta kíváncsiság 😊

2021. jún. 5. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Két bátyám van, 4 és 6 évvel idősebbek. Lány vagyok és nagyon vártak már szerencsére :)

Rengeteget játszottunk kiskoromban, majd társasoztunk, sportoltunk is, pedig béna voltam mindig is benne, de tanítottak türelemmel :) pl foci, kosárlabda, pingong, meg rengeteg minden. Pókerezni is megtanítottak, még osztálytársaikkal is pókereztünk, vittek engem is, ha házibuli volt, mikor 14-15 éves elmúltam.

Moziba, állatkertbe jártunk sokat, még vásárolni is sokszor. Még tanulni is segített egyik tesóm (ő szerette a matekot, én utáltam :D)

Pár éve még szerelmi tanácsokat is kértek tőlem, mint nőtől.

Mostmár ők 29 és 31 évesek, Mindenki külön él párjukkal, de minden családi eseményen jókat beszélgetünk, simán írunk/telefonálunk hetente legalább egyszer egymással, plusz bármi van, segítünk egymásnak. Társasozni összejárunk még mindig, ha tesómnak nagyobb futása, maratonja van, akkor megyünk, szurkolunk. Ha a vírus nem lenne, többször összeülnénk, most csak szülinapkor van tali.

Plusz: van egy barátnőm, akinek a nővére ha jól emlékszem 14 évvel idősebb nála, de olyanok mintha legjobb barinők lennének, mennek ugyanúgy vásárolni, mozizni, kajálni együtt.

2021. jún. 5. 22:32
 12/12 A kérdező kommentje:
11 Ez nagyon tuti.😊 Gondolom szüleid is sokkal jobban örültek, hogy pl a bulikban ott voltak a tesoid, és tudták, hogy vigyáznak rád.
2021. jún. 6. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!