A bátyám szerintem drogozik, mit tegyek?
Sziasztok! A bátyám szerintem drogozik.. Apám csak úgy poénból vett egy kecskét. Át mentem hozzá,és a kecske ki rángatott a bátyám zsebéből egy kis átlátszó ''tasakot''.
Voltak benne tabletták meg benne még egy kissebb tasak,abban por volt.. Meg kérdeztem, mi az? Annyit mondott, hogy fűszer,és gyorsan el dugta. Olyan gyorsan történt, hogy alig láttam. Mostanában nagyon sokat fogyott is a bátyám. Lehet hogy drogozik? 17/l
(Bátyám 23 éves)
1-es, nem.. Simitózáras tasak volt, talán zöld-sárga tabletták (kör alakú azthiszem)
És a por benne szürkés fehéres, talán picit zöldes. Viszont nem láttam túl jól:/
Próbáld meg kiugrasztni a nyulat a bokorból. Beszélgessetek a drogokról, és figyeld a reakcióját. Keress a neten cikkeket, amikben leírják, hogy melyik drog milyen, és minek milyen jelei, hatásai vannak, és ha arra gondolsz, hogy szerhasználó, szólj a hozzá legközelebb állónak.
Mondd el, hogy mire gyanakszol, és kérd a segítségét.
Sok sikert! Remélem, tudtam segíteni.
Hat en nem kopnem be azonnal, azert meg varnek ezzel egy picit.
Tudom, hogy ez a helyzet aggaszto es tudom, hogy nalunk ez nagyon elitelendo, de anno en is kiprobaltam ezt-azt. Leiras alapjan pont azokat, amiket a tesod hasznal. Erdekes volt par honapig, aztan kinottem a dolgot, orulok, hogy nem lett a bolhabol elefant, mert lehet, hogyha nagyobb figyelmet kapott volna a dolog, mint ami volt, akkor csak azert is folytatom.
Na akkor most lehet megkovezni, de azert leirtam :)
120. Az igekötős igék írásában a következő szabályok érvényesülnek.
a) Ha az igekötő közvetlenül az előtt az ige (vagy igenév) előtt áll, amelyikhez tartozik, egybeírjuk vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!