Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon gáz lenne,ha nem...

Nagyon gáz lenne,ha nem mennék el az esküvőre?

Figyelt kérdés

A testvéremmel soha nem voltunk jóban.

Általában egy évben max egyszer beszélünk,akkor is csak azért,mert akar valamit.

2.-án lesz az esküvőjük,de nekem semmi kedvem jópofizni.

Anyukámnak is mondtam,amire annyit mondott,hogy nem kötelező elmenni,de azért illene..

2021. máj. 26. 10:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%
mi az oka az ellenérzéseidnek?
2021. máj. 26. 10:52
 2/27 anonim ***** válasza:
82%

Sok minden illene sajnos a világban a tökéletesség fenntartása érdekében. Én nem mennék el a helyedben. Biztos meglesznek sértődve, de kit érdekel? Gondolom az ajándékod azért jó lett volna, mégha nem is beszéltek. Akár még az is lehet, hogy ők is csak hallgattak az "illendőségre", de amúgy letojnak.

Egyik sem jó. Én nem mennék.

2021. máj. 26. 10:54
 3/27 anonim ***** válasza:
77%

"mi az oka az ellenérzéseidnek?"

Leírta, hogy évente egyszer beszélnek basszus, ez nem elég? :D

Nekem saját családom van, külön országban élünk és még így is hetente beszélünk legalább a tesómmal, gyakrabban mint szüleimmel.

2021. máj. 26. 10:55
 4/27 anonim ***** válasza:
64%

Én elmennék, mégis csak a testvéred

anno anyukámmal nagyon rosszban voltam es mondtam h ne is jöjjön a szalagavatómra ... se a ballagásra (megbántam)

2021. máj. 26. 11:01
 5/27 anonim ***** válasza:
91%

A leírás alapján nem vagytok rosszban, max. nem keresitek egymást.

Esküvő csak egyszer van az embernek (remélhetően), szóval, mennék.

Max a szertartásra mégy, a buliba nem.

2021. máj. 26. 11:05
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Én nem hagynám ki . De ha te nem akarsz menni akkor ne menj .
2021. máj. 26. 11:06
 7/27 anonim ***** válasza:
76%
en elmennek, mert nagyon szeretek eskuvokre jarni, szepen kioltozni, szorakozni, iszogatni, regi baratokkal rokonokkal talalkozni... de ennek ellenere te donthetsz ugy hogy nem mesz el, viszont ezt illene kozolnod a testvereddel is, nem csak anyukadon keresztul meguzenni neki
2021. máj. 26. 11:06
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem világos, hogy mi miatt hidegültetek el ennyire egymástól. Ha nem volt összeveszés, ha nem volt olyan, hogy kifejezetten ártott (vagy ártani akart) neked, akkor menj el. És próbáld egy kicsit erősíteni vele a kapcsolatot.
2021. máj. 26. 11:25
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Meghívott? Ha igen, akkor menj el és fogd fel az egészet egy formális eseménynek, nem kell jópofizni, beszélgess inkább másokkal, akikkel szeretnél. Le is léphetsz hamarabb, ha úgy adódik. Legalábbis én inkább ezt csinálnám.
2021. máj. 26. 11:26
 10/27 A kérdező kommentje:

Nem szeretném elmondani,hogy mi volt a problémánk. A lényeg,hogy egy hazugsága majdnem szétbszta a családunkat.

Ezt mind azért,mert az édesapám nem volt neki szimpi.

Én is elhívtam a ballagásomra,a szalagavatómra is. Csak mert a testvérem,és hát bszott eljönni.

2021. máj. 26. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!