Nagyon gáz lenne,ha nem mennék el az esküvőre?
A testvéremmel soha nem voltunk jóban.
Általában egy évben max egyszer beszélünk,akkor is csak azért,mert akar valamit.
2.-án lesz az esküvőjük,de nekem semmi kedvem jópofizni.
Anyukámnak is mondtam,amire annyit mondott,hogy nem kötelező elmenni,de azért illene..
Sok minden illene sajnos a világban a tökéletesség fenntartása érdekében. Én nem mennék el a helyedben. Biztos meglesznek sértődve, de kit érdekel? Gondolom az ajándékod azért jó lett volna, mégha nem is beszéltek. Akár még az is lehet, hogy ők is csak hallgattak az "illendőségre", de amúgy letojnak.
Egyik sem jó. Én nem mennék.
"mi az oka az ellenérzéseidnek?"
Leírta, hogy évente egyszer beszélnek basszus, ez nem elég? :D
Nekem saját családom van, külön országban élünk és még így is hetente beszélünk legalább a tesómmal, gyakrabban mint szüleimmel.
Én elmennék, mégis csak a testvéred
anno anyukámmal nagyon rosszban voltam es mondtam h ne is jöjjön a szalagavatómra ... se a ballagásra (megbántam)
A leírás alapján nem vagytok rosszban, max. nem keresitek egymást.
Esküvő csak egyszer van az embernek (remélhetően), szóval, mennék.
Max a szertartásra mégy, a buliba nem.
Nem szeretném elmondani,hogy mi volt a problémánk. A lényeg,hogy egy hazugsága majdnem szétbszta a családunkat.
Ezt mind azért,mert az édesapám nem volt neki szimpi.
Én is elhívtam a ballagásomra,a szalagavatómra is. Csak mert a testvérem,és hát bszott eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!