Lehet hogy pasija van??? Feltem a hugom risszul leszek gyerekek
Figyelt kérdés
Beleolvastam a 15 eves hugom beszelgeteseibe most illetlenseg ide vagy oda lattam hogy egy pasi (lovesem sincs hany eves) olyanokat irkalt neki hogy: "Kikapnek ha egy picit megfogdosnalak? :p" Amikor ezt olvastam iszonyatosan ideges lettem meg akarom keresni a csavot es agyon verni nagyon bepoccentem de tenyleg!!2021. máj. 16. 18:28
22/29 A kérdező kommentje:
Mire lennek irigy?!
2021. máj. 16. 22:09
23/29 anonim válasza:
Az ilyen apuci/bátyuska ideges, mert a lányát/hugit dugják ANNYIRA beteg, hogy arra szavak sincsenek.
24/29 anonim válasza:
Egyszer már elmagyaráztuk, hogy ne akard megverni a húgod csávóját, mert
- felesleges
- nincs közöd a testvéred szerelmi életéhez
- könnyen lehet, hogy a pasek döngöl földbe téged
25/29 anonim válasza:
Ugye 23-as,valamiért felfordul tőle az ember gyomra.
26/29 anonim válasza:
Birom ezeket az idegbe vagyok, agyonverem a csávót rokonokat😂 Le kell ülni a lánnyal beszélgetni, érdeklődni, van e valaki, aki tetszik.. stb.. aztán elmagyarázni neki, hogy milyen helyzetben mi a helyes viselkedés.. Egyébként felesleges volt ezt ide leírnom..
27/29 anonim válasza:
Utolsó ez akkor sem a bátyó dolga, hanem a szüleié.
28/29 anonim válasza:
Látom te se tudod semmivel lefoglalni magad...
29/29 anonim válasza:
Ha már beleolvastál nem nézted meg az ember nevét, meg azt hogy hány éves?
Hagyjuk már, gondolom nem postai levélben dumálnak.
Simán voltak ilyen szövegek az én gimis koromban is, 28 vagyok. Ez van.
Miért akarod megverni? A hùgod nem a tulajdonod, hanem a testvéred. Azt csinál amit akar, max a szüleid szólhatnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!