Miért képtelen koncentrálni a tesóm?
Nem lehet, hogy az untatja, amit mondasz neki?
Miket mondasz?
Nekem is volt egy b. Nőm, aki folyton sirankozni tudott csak,hogy nem talál pasit. az elején még sajnáltam, meghallgattam, aztán már inkább talizni se akartam vele.
Szerencsétlen barátnőd.
Most már nem csak azon kell szomorkodnia, hogy nem lesz pasija, hanem miattad is. :)
Talán érvelni kellett volna vagy rámutatni a hibájára ami miatt nem tud "pasizni a " b.nődnek s nem lezárni.
Ma ilyen egy barátság, azért is van annyi depressziós ember, verbalizálni sem tudják a SAJÁT problémáitokat nem hogy a másikét.
Én nem ítélkeznék, ha csak pár mondatból ismerek egy sztorit, és nem vagyok tisztában a részletekkel.
Segíteni próbáltam neki. Együtt jártunk bulizni, pasizni. Be is mutattam pár fickonak. Ha összejött valakivel, támogattam, tanácsokat adtam. Ennél többet én már nem tudtam tenni.
Meghallgattam minden áldott héten, hogy ő mennyire nyomorult, ez ment két éven át!!!
Te nem vagy vele tisztában, mennyire lehoz már az életről ennyi idő után. Persze, segítse az ember, rosszban is együtt kell lenni, na de azért mindennek van egy határa!
Mikor adod a tanácsokat, h normális srác, ne csessze el, de csakazértis, mert őneki senki sem elég jó. Aztán meg minden héten sír. Hidd el, két év bőven elég hozzá.
Elhamarkodott döntést hoztam, ha valóban ez a szituáció, franc sem gondolt rá, hogy két évig kellett ezzel együtt élned, viszont neked sincs túl jó probléma megoldóképességed.
Beteg, hogy két évig bírtad és ez idő alatt nem tudtál segíteni neki és még segítséget szerezni sem a b.nödnek.
Nem tartom magam "betegnek", amiért segíteni próbáltam a barátnőmnek.
Inkább türelmes próbáltam lenni. Arról nem hiszem, hogy tehetek, hogy nem tudtam neki segíteni, hiába igyekeztem. Kíváncsi lennék, te milyen segítséget tudnál "szerezni" egy ilyen embernek.
Inkább példát vehetnél. Ha már te prédikálsz a barátságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!