Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért képtelen koncentrálni a...

Miért képtelen koncentrálni a tesóm?

Figyelt kérdés
28 éves akárhányszor beszélek vele komoly vagy bármilyen dolgokról ő akkor nyomkodja a telefonját elkezd olvasni , pedig előtte semmit csinált, aztán mondom neki amit akarok, megkérdezem mit gondol erről, aztán valami baromságot visszakerdez és aztmondja ő olvas. akármikor megyek ő mindig akkor csinál valami ,, halaszthatatlan ,, dolgot. Senkivel sem tudok megbeszélni itthon semmit, anyumhoz is ha beszélek àbràndozik aztán valami teljesen mást visszakerdez mintha nem is itt lenne. Nem tudom miért nem lehet senkivel beszélni. Nálam alapvető ha velem beszélnek mindig próbálok segíteni az illetőnek a problémáiban, nem kalandozok el akkor se ha nem érdekel .
2021. máj. 16. 16:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a családtag vagyok hasonló szituációban. Nővérem olyan, hogy állandóan pofázik. De tényleg, reggel előbb nyitja ki a száját, mint a szemét. Tudja, hogy zavar, egymilliószor mondtam már neki, hogy nem érdekel, mit beszél, de akkor is mondja. Úgyhogy nekem az marad, hogy nem figyelek rá. Ha hallom is, amit mond, akkor sem reagálok, vagy baromságot válaszolok neki.
2021. máj. 16. 17:19
 12/20 anonymousreview60 ***** válasza:
75%
Kérdező, le vagy sz@rva. Nem képtelen, csupán ilyen metakommunikációval jelzi, hogy untatod, nem érdekled, utál téged vagy ilyesmi. A lényeg, hogy ne kelljen veled foglalkozni, a közeledben lenni. Ez nem kétséges, hanem tény a leírtak alapján. Az oka kérdéses csupán.
2021. máj. 16. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ. Mit mondasz.
2021. máj. 16. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Nem lehet, hogy az untatja, amit mondasz neki?

Miket mondasz?

Nekem is volt egy b. Nőm, aki folyton sirankozni tudott csak,hogy nem talál pasit. az elején még sajnáltam, meghallgattam, aztán már inkább talizni se akartam vele.

2021. máj. 18. 11:09
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsétlen barátnőd.

Most már nem csak azon kell szomorkodnia, hogy nem lesz pasija, hanem miattad is. :)

Talán érvelni kellett volna vagy rámutatni a hibájára ami miatt nem tud "pasizni a " b.nődnek s nem lezárni.

Ma ilyen egy barátság, azért is van annyi depressziós ember, verbalizálni sem tudják a SAJÁT problémáitokat nem hogy a másikét.

2021. máj. 18. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Én nem ítélkeznék, ha csak pár mondatból ismerek egy sztorit, és nem vagyok tisztában a részletekkel.

Segíteni próbáltam neki. Együtt jártunk bulizni, pasizni. Be is mutattam pár fickonak. Ha összejött valakivel, támogattam, tanácsokat adtam. Ennél többet én már nem tudtam tenni.

Meghallgattam minden áldott héten, hogy ő mennyire nyomorult, ez ment két éven át!!!

Te nem vagy vele tisztában, mennyire lehoz már az életről ennyi idő után. Persze, segítse az ember, rosszban is együtt kell lenni, na de azért mindennek van egy határa!

Mikor adod a tanácsokat, h normális srác, ne csessze el, de csakazértis, mert őneki senki sem elég jó. Aztán meg minden héten sír. Hidd el, két év bőven elég hozzá.

2021. máj. 18. 11:33
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

Elhamarkodott döntést hoztam, ha valóban ez a szituáció, franc sem gondolt rá, hogy két évig kellett ezzel együtt élned, viszont neked sincs túl jó probléma megoldóképességed.

Beteg, hogy két évig bírtad és ez idő alatt nem tudtál segíteni neki és még segítséget szerezni sem a b.nödnek.

2021. máj. 18. 11:43
 18/20 anonymousreview60 ***** válasza:
83%
#17: "viszont neked sincs túl jó probléma megoldóképességed" Ez baromság. Csak annyit lehet tudni, hogy a csaj segítőkész, empatikus volt, és túl sokáig türelmes egy túl rátarti személlyel. Anyám is ilyen, de aki "megcsalja" (2-3-szor nagyon az ellen tesz, amit tennie kellene) azokat "iktatja".
2021. máj. 18. 12:05
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem tartom magam "betegnek", amiért segíteni próbáltam a barátnőmnek.

Inkább türelmes próbáltam lenni. Arról nem hiszem, hogy tehetek, hogy nem tudtam neki segíteni, hiába igyekeztem. Kíváncsi lennék, te milyen segítséget tudnál "szerezni" egy ilyen embernek.

Inkább példát vehetnél. Ha már te prédikálsz a barátságról.

2021. máj. 18. 16:34
 20/20 anonim ***** válasza:
62%
Állítsd már Le magad te nyomorék! Mit képzelsz magadról hogy privátba üzengetsz nekem, meg mocskolódó dolgokat írsz! Normális vagy? ebből látszik hogy nincs rendes életed, hogy az enyémmel foglalkozol! Még jó hogy ez a poszt nem is Rólam szól meg a barátnőmről. Fejezd már be a mocskolódást te tahó!
2021. máj. 19. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!