Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért képtelen koncentrálni a...

Miért képtelen koncentrálni a tesóm?

Figyelt kérdés
28 éves akárhányszor beszélek vele komoly vagy bármilyen dolgokról ő akkor nyomkodja a telefonját elkezd olvasni , pedig előtte semmit csinált, aztán mondom neki amit akarok, megkérdezem mit gondol erről, aztán valami baromságot visszakerdez és aztmondja ő olvas. akármikor megyek ő mindig akkor csinál valami ,, halaszthatatlan ,, dolgot. Senkivel sem tudok megbeszélni itthon semmit, anyumhoz is ha beszélek àbràndozik aztán valami teljesen mást visszakerdez mintha nem is itt lenne. Nem tudom miért nem lehet senkivel beszélni. Nálam alapvető ha velem beszélnek mindig próbálok segíteni az illetőnek a problémáiban, nem kalandozok el akkor se ha nem érdekel .
2021. máj. 16. 16:00
1 2
 1/20 Argloss ***** válasza:
97%
A leírásodból inkább úgy tűnik, hogy nem akarnak odafigyelni rád. Ha nem muszáj pont velük megbeszélni, akkor én nem erőltetném a helyedben a dolgot, hanem inkább a barátaimmal társalognék.
2021. máj. 16. 16:09
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Hát, elég nagy bunkó, de szerintem ez már nkd is feltűnt. Szerintem ha csak ki akarod beszélni magad akkor a barátaidnak mondd (hátha ők figyelnek), ha ez nem lehet alternatíva, akkor egy naplóba le tudod írni a gondolataid, hátha úgy könnyebb lesz. Ennyit tudok írni, tudom nem nagy segítség, de hátha válaszol vki olyan aki hasonló cipőben jár.
2021. máj. 16. 16:11
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan. Ne velük beszéld meg, nem foglalkoznak veled, untatod őket.
2021. máj. 16. 16:11
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Attól, hogy nem kíváncsi rád, ne következzen az, hogy nem tud koncentrálni.
2021. máj. 16. 16:20
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Most itt a legtöbb ember meghal, ha nem tudja ràzúdítaki a problémáit rögtön másokra? Az élet nem csak panaszkodasból áll.
2021. máj. 16. 16:24
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
Te miért nem veszed észre magad? Nem érdekli őket a rinyálásod, csak nem mondják a szemedbe, hogy ne legyen sértődés.
2021. máj. 16. 16:40
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Azt hinné az ember, hogyha folyamatosan ezt tapasztalod akkor egy idő után feladod és nem zavarod őket a bajaiddal. Ennél egyértelműbben már nem tudják jelezni, hogy nem érdekli őket a problémád.

Van ilyen, fogadd el. A családodat nem te választod, de a barátaidat, a párodat igen. Keress mást aki meghallgat.

2021. máj. 16. 16:41
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi az első válaszolóknak. Nem panaszkodàsról beszéltem 🤣 egy átlagos normális kommunikációról , de mindegy.
2021. máj. 16. 16:41
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Ja. Mert általában a panaszàradat szokott menni. Ha csak általános dolgokról akarsz velük csevegni, akkor nem értem miért akkora baj ez. Ez életbevágó?
2021. máj. 16. 16:48
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

Lehet nem akar veled konfrontálódni mert rontod az érdekeit.

Így inkább próbálja tudódra adni, hogy nem kíváncsi rád és szeretné a fars kérdéseivel/ válaszaival arra ösztönözni, hogy hagyd békén.

Egyszerű a megoldás, kérdezd meg inkább azt, hogy szeretne e veled kommunikálni, erre egyszerű választ várj el tőle, ha lehet és utána, hogy tudod a válaszát TARTSD MAGAD AHHOZ!

2021. máj. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!