Mit tegyek? Nagyon félek ennek a végétől
Én 16 vagyok a bátyám 19.
Nagyon jó testvérek voltunk és sosem volt velünk baj. De viszont egy ideje sajnos elszaladt a vele a ló és a pénz elcsavarta a fejét.
Megyei szinten focizik most nem mennék bele nagyon a pénz részébe de kap a klubtól egy alap fizetést és ehhez hozzájön még a győzelmi prémium ha nyernek egy meccset.
Ebből még önállóan nem lehet megélni de azért ha nem kell költened semmire és eltartanak mint a szüleink akkor azért lehet abból a pénzből kényeztetni magad rendesen.
Az utóbbi időben a szokottnál is többet nyertek a csapattal így eléggé szépen jött neki a lóvé és elkezdett még egyre többet vásárolni márkás cuccokat amire a szüleink azért elég keményen megjegyezték, hogy oké, hogy nem okoznak most ezek anyagi gondot de azért attól, hogy megteheti még nem kell őrülten szórni a pénzt felesleges dolgokra csak azért mert most jól megy a csapatnak. Ezen eléggé durván összekaptak aminek az lett a vége, hogy rá két napra fogta a cuccait az éjjel amikor mindenki aludt és elhúzott az egyik felnőtt csapattársához aki már a húszas évei második felében van és mindent megbeszéltek, hogy mi,hogy lesz közösen.
Ez egy szervezett dolog volt. A bátyám ott él vele ezért fizet neki egy hónapban 30 ezret. És így ő ott elvan mert neki ne mondja meg senki se, hogy mit csináljon.
Együtt mennek a csapattársával edzésre kocsival és adja alá még a lovat, hogy a szüleink idióták és, hogy így ahogy most van úgy a legjobb mert nem pofáznak bele, hogy mit csinál. Mégcsak a benzinbe se kell beszállnia bár mondjuk ez talán logikus mert a övé a kocsi és amúgyis egy helyre mennek szóval az a benzin mindenképp elmenne. Csak azt a 30 ezret kell neki kifizetnie és így a pénze nagyobb része nála is marad amit kap a csapattól.
Kb úgy telnek a napjai, hogy ő a lakásban van és azt tartja rendbe (ezt otthon régen nekünk nagyon beleverték a fejünkbe, hogy rend legyen szóval jól tudja ezeket a dolgokat) és mikor visszajön a csapattársa a munkából úgy mennek utána edzésre. De nem tudom felfogni egyszerűen, hogy ő ezt az életet élvezi. Csak azért csinálja (lassan 2 hónapja), hogy a szüleinknek megmutassa, hogy ő valaki de ennek így nagyon félek a végétől Mert már a szüleink azt tervezik ha esetleg visszajönne, hogy nem fogadják vissza mert ha valaki ilyeneket csinál és ennyi ideig egy ilyen dologért azokkal ők nem tárgyalnak.
Ezt már a tudtára is adták amire jó formán annyit csinált, hogy röhögött egyet és rájuk tette a telefont.
És az a baj, hogy várhatóan ez nagyon hosszú sztori lesz még mert a Bátyám tőkéje sajnos így ki fog tartani sokáig. Mert a kajára se kell költenie. Mert abból a 30 ezerből amit ad a csapattársának abból egy része visszajön neki mert abból vesz a csapattársa több kaját vizet vagy energiaitalt vagy tartanak egy közös pizzázós estét tehát egy része így vissza is kerül hozzá. Szóval alig van kiadása viszont a tőkéje így ki fog tartani sőt nőni fog sztem. Ezeket onnan tudom mert én azért beszélek vele és mondta, hogy már így okosabban bánik a pénzével de azt is mondta, hogy inkább bánik vele okosabban minthogy visszamenjen.
És ami a másik borzasztó, hogy a csapattársa tényleg mellete van. Mert ez nem át akarja cseszni mert akkor kérhetett volna akár többet is a bátyámtól. Ezzel szinte nem kaszál semmit hanem az egész kb baráti alapon megy. Na mind1 a lényeg, hogy félek mi lesz ennek a végén. 2 hónapja már csak velem áll szóba a szüleinkel nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!