Palkovics bejelentette, jövő év végétől megkezdődik a magyar koronvírus elleni vakcinagyártás. Mégis minek, ha ezek az oltások szuperek és addig úgyis mindenkit belekényszerítenek?
Figyelt kérdés
Ahogy beszélnek a jelenlegi oltásokról, ezek olyan jók, hogy jövő év végén már emékezni sem fogunk2021. ápr. 29. 20:24
1/10 anonim válasza:
Nem vakcina gyartas lesz Magyarorszagon, hanem orvossag gyartas. Covid gyogyszert fogunk gyartani, a vakcina nem gyogyszer.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ebben félre lettem informálva, de gyógyszer minek, ha az oltás tuti? Nem vagyok oltásellenes, már megkaptam, de nem értem. Továbbra is ezzel kell szenvednünk?
2021. ápr. 29. 20:38
3/10 anonim válasza:
Lesznek meg a jovoben is generaciok, a covid pedig nem fog eltunni ... kell majd az orvossag ha valaki megbetegszik es nincs oltva.
4/10 anonim válasza:
Covid mar az eletunk resze marad, csak majd mar nem lesz jarvany szintu fertozodes, hiszen a legtobben be lesznek oltva. De az oltatlanok elfogjak majd kapni elobb-utobb ... ezt nem lehet meguszni.
5/10 anonim válasza:
Covidban nem az a baj, hogy szedi az aldozatait ... sok halalos betegseg van az eletben. Covidban ez az agressziv terjedes a baj, hogy megfektette az egesz Vilagot.
6/10 A kérdező kommentje:
Én az hittem, mindenkinek muszáj lesz oltakoznia
2021. ápr. 29. 21:18
7/10 anonim válasza:
Azt hittem, hogy a vírusok ellen nincs gyógyszer, csak oltás
8/10 anonim válasza:
Virusok ellen nincs gyogszer csak oltas es immunrendszer.
9/10 anonim válasza:
Arra számítanak hogy szeptemberben újra vírus vészhelyzetet fújnak és újraoltanak bennünket mint a kutyákat.
10/10 anonim válasza:
Palkovics sok mindent bejelentett már amiből semmi se lett, miért pont ebből lenne valami?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!