Mit szólnátok ha a 23 éves nővéretek 39 éves férfival lenne kapcsolatba?
🤣🤣🤣
Mit szólnánk mit szólnánk? Neked nem mindegy?
Családos emberrel igen csúnya dolog még ha egyidősek is igen. És? Tudja ezt ő is... Biztos ő a sugar daddyje ennyi. A feleségének meg jó ez így szintén a lóvé miatt, oszt?
A tetűláda, gerinctelen pali megérdemli, hogy kirúgja a feleség, ha nincs benne annyi, hogy elé álljon és felvállalja a helyzetet. Remélem, drágán megfizet. A kis qrva meg megérdemli, hogy a pali hitegesse. Majd legközelebb megtanulja, hogy egy házasság, kapcsolat két emberről szól, neki semmi keresnivalója benne.
Egyébként elég egyértelmű, hogy te vagy a csaj. SOHA nem fogja magától elhagyni a feleségét.
tegnap 21:05
Szánalmas...
Majd kíváncsi leszek arra a korkülönbségre ha idősebbek lesznek.. ha köztük is 16 év van,tesod 55 éves lesz a pali meg 71.
Itt szerintem nem is a korkulönbség a lényeg hanem hogy a férfinak családja van. Elég undorító dolog gyerekes emberrel kezdeni. De csinálni nem csinálnék semmit, majd az idő elrendezi.
Gondolom tesód még nem gondolta végig hogyha az ember el is hagyná a családját akkor a közös életük azzal fog kezdődni higy mínusz x összeg gyerektartás plusz a gyerekekkel töltött idő... Ez egy 23 évesnek még sok szerintem. Saját magától rabolja el az időt.
Az ikyen emberek többnyire csak akkor válnak amikor a feleség rájön és kirakja őket. Azért ígérget a testvérednek hogy vele maradjon. A nővéred meg hisz neki.
10. Ezt úgy értelmezem higy ismeritek a feleségét. Nekem nem lenne képem a szemébe hazudni. Nem árulnám el a testvérem azért inkább kerülném a feleséget.
#17 Szerencsére ez az ő életük és nem a tiéd így aztán a kutyát nem érdekli a kíváncsiságod és a véleményed. :)
Abban meg semmi szánalmas nincs ha az ember ki mer lépni a boldogtalanságból még akkor is ha gyerekei vannak. Rengeteget foglalkozott/foglalkoztak velük utána is, támogatják őket a mai napig, anyagilag is. A 3 kicsi imádja a féltestvéreit és fordítva, együtt nyaralnak, jönnek a családi rendezvényekre. Mindenki elfogadott mindenkit. Ha valaki szerint ez szánalmas..
#19 ott a pont!
Nőként irom ezt! A csaladért? Az összetartozásért tenni kell! Az ő dolguk! Senkinek nincs joga pálcát törni felettük! Majd az élet eldönti van e létjogosultsága a kapcsolatuknak. Nem itt kell hányni! A beszólogatosok hozzak rendbe a kis hitvány életüket. Bocsánat ha erős kifejezéseket használtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!