Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van meg olyan 23 eves fiu aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg olyan 23 eves fiu aki nemvolt meg kapcsolatban sosem?

Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért kérdezed azt, hogy van-e még ilyen?
2017. márc. 13. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:

van :)

nem mindenki igényli

2017. márc. 13. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:

vannak rengetegen, akik virágról virágra szállnak 23 évesen,

és van pár olyan ember is, aki egyszerűen csak nem igényli se a pár- se a szexkapcsolatokat

2017. márc. 13. 16:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha elmeselnem.. Szeretnek vegre.. A vhogy nemtudok kiiagozdni a lanyokon.. Visszautasitanak mindig csak beszélek es lekoptatnak mar unom tudod.. A legnagyobb vágyam h vegre lessen csak egy de nem akar senki ismerkedni ilyenkor erzem h minek tovabb folytani ha nem lehet az ember boldog. Talan teleg veget vetek az egésznek..
2017. márc. 13. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Az élet nem egyszerű :) csak ha feladod.
2017. márc. 13. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
én hasonlóan vagyok mint te de én sohasem adnám fel, pedig voltak nagyon nehéz napjaim amiken úgy át mentem hogy kívülről semmi nem látszódott rajtam, 23 évesen még nem adhatod fel.
2017. márc. 13. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha valami miatt igazán nem éri meg meghalni, akkor ez az!

Szeresd önmagad, és ha nem tudod szeretni úgy, ahogy most vagy, akkor változtass magadon. Találd meg önmagad, és azok is rád találnak előbb-utóbb, akikkel szükségetek van egymásra.

egyébként mivel nem volt még párkapcsolatod, talán olyan különlegesnek hiszed, mint a romantikus filmeken, és ezért vágysz rá annyira...

de a valóságban a szerelem az egyik legönzőbb és legönkényesebb formája a szeretetnek, és csak nagyon kevés ember képes a mai világban arra az érzelemre, amit a filmek mutatnak.

Jobban jársz, ha inkább próbálod igaz barátokkal körülvenni magad.

2017. márc. 13. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Kosz az oszinte válaszokat. Évek utan mar tenyleg ellehet bizonytalanodni.
2017. márc. 13. 18:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi sracok
2017. aug. 22. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!