A nővérem évek óta megaláz mások előtt. Hátba szúr. ?
Lókolbász lesz h szüksége volt rá?
Nem létszükség.
Ne sajnáltasd magad te vagy a mamlasz mert hagyod neki.
Nem állsz ki magadért helyette itt rinyálsz.
Tessék elköltözni 100 kmrel odébb akár ahol nem ismer senki
Na, akkor először is tisztázzunk itt egy-két dolgot. Macskát pórázon sétáltani nem gáz. Falun élek én is, itt lehet hülyének néznek miatta, de ez csak az ő ostobaságukat mutatja nem a tiedet. Városban rendszeresen szokták a macskát pórázon sétáltatni, mert nekik is kell a mozgás és a friss levegő. Normális ember pedig nem kiengedi a vakvilágba, hogy aztán elbassza majd valami autó, hanem pórázon vezeti. Ha mondjuk falun szobamacska amúgy a macska, de kivinnéd, hogy had mozogjon és mondjuk vannak kutyáid, akik rühellik a macskákat, akkor is valószínűleg pórázon vinnéd ki. Akik ezen röhögnek, meg hülyének nézik emiatt az embert, azok azok akik igazán ostobák és látszik, hogy 3 agysejtjük van. Ez elmondható a cimbijeiről is és róla is, hogy idióták.
Másik tisztázandó dolog. Ha legközelebb elkezdi azt mondani, hogy ő csinálta meg neked a vizsgáidat, akkor kérdezzél már rá nála, meg a nyomorék haveroknál, hogy mégis, hogyan a jó k.rv@ nénikéjébe csinálta volna meg helyetted a vizsgáidat, személyes, vagy online vizsga forma bármelyikében is? Itt porrá tudnád alázni, meg a nyomorék cimbijeit is, hogy látszik, hogy hülyék mint a segg és nem véletlenül nem jutottak még csak az egyetem közelébe sem. (Amúgy nem vagyok ennek híve, mert egyetemet végzett ember is lehet ostoba, meg nem egyetemi végzettséggel rendelkező ember is lehet rendkívül művelt, tájékozott és intelligens. Azonban ebben az esetben ezeket a kis senkiházikat így kell helyretenni.) Szóval, ha legközelebb ezzel jön, akkor vázold fel szépen, hogy eleve jelenléti oktatásban és vizsgázásnál fizikai képtelenség, hogy ő írta meg helyetted a vizsgád, mivel egyesével ellenőrzik a személyiket és meg is néznek, hogy te vagy-e az. Szóbelinél meg méginkább lehetetlen. Online vizsgánál, meg szintén ellenőrzik a személyidet és folyamatosan videókapcsolatban vagytok, amit néz folyamatosan az oktató és még videókapcsolatban is feltűnik neki, hogy nem az az ember ül ott akinek kéne. Szóval, itt meg is bukott a kis patkánynak az alázási próbálkozása, és itt kezdeném én az alázást, hogy esélye nem lenne amúgy sem bármiféle vizsgát is megcsinálni, mert azt se tudja, hogy "valami szakmai dolog, szakkifejezésekkel, ami nagyon alap tudás" mit jelent. Itt te aláznád porrá.
Na most, hogy ezeket tisztáztuk, rátérnék arra, hogy egy ilyen szar darabot nem neveznék testvérnek. Vágjad ki az életedből. Leírásod alapján felnőttek vagytok, ez a véglény meg valami csődtömeg. Biztosan nem vennék neki, ilyen undorító viselkedés után semmit se, nem hogy még lovakat. Legyen már agyad, kihasznál ez a dög. Újfent bocsánat, de egy ilyet én nem fogok testvérnek nevezni, embernek sem nevezném igazából. Gusztustalan szar alak, rányomul arra a srácra, akivel te akartál összejönni, hazudozik össze-vissza mindent, úgy otthagynám, hogy csak zutyogna. Ha ennyire tökéletes és ügyes, akkor élje a kis életét úgy, hogy tud magának venni lovat, nem másnak kell megvennie neki. Majd ha valamit letett az asztalra, akkor pofázzon, ne így hogy rajtad élősködik. A lovakat is eladnám, aztán kezdjen magával amit akar. Amúgy a srácért így nem kár, mert legalább tudod arról is, hogy egy alja nép, de a "testvéredtől" végtelenül undorító dolog volt rányomulni. Költözz el onnan. Szar helyen élsz, ostoba emberekkel, akik azt se tudják, hogyan működik egy egyetem, aztán röhögnek, meg mindent elhisznek. Az ilyen szar alakokat, akiknek egy agysejtjük sincsen, ki kell vágni az életedből. Meg kell szakítani velük minden kapcsolatot, mert csak szar életed lesz és örökké le fognak húzni minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!