A sógornőmmel össze jött egy csók.. és a bátyám nem tud róla és furdal a lelki ismeret mit tehetnék?
Hmmm, nem tudom, hogyha a sógorom "véletlenül" megcsókolna, dajkálhatná aztán törött a orrát. ;)
Gerinctelenek vagytok mindketten - már amennyiben nem kamu a kérdés.
A kérdés az volt, hogy "mit tehetnék?".
Ha békét akarsz, ne csináljátok mégegyszer.
De ha (netán) tombol a szerelem kettőtök között, akkor számíthatsz a botrányra.
Ami össze tartozik, az végül összenő.
Hát ez elég gáz! Kerüld el a csajt! Majd meglátod, hogy alakul.
Azért, ha ezt megtette, lehet, hogy már rég csalja véletlen a bátyád valakivel. 😕
"mit tehetnék"
Hogy a kérdésre is legyen válasz:
Ha békét akarsz, akkor nem fog még egyszer ilyen történni, plusz kérdezd meg a sógornődet, hogy ő hogy érzi magát vagy mi a véleménye erről utólag. Én megbeszélném vele, hogy felejtsük el az egészet, titokban marad, és soha semmi egymás között még "véletlenül se", ha már ez lehetséges.
Gondolom ha elmondanád a bátyádnak, akkor kapnál tőle egy kisebb arcplasztikát, a sógornőd meg röpülne a kukába egy válással, nem hiszem, hogy ezt akarod. Nyilván eltitkolni előle, meg maga a tett is gerinctelen meg undorító, de a múltat már nem lehet sajnos megváltoztatni.
Ha a sógornőd pont veled (tehát a férje testvérével, azaz családon belül!) ezt így simán megtette (mert "véletlenül megcsókoltam" egy nevetségesen ostoba kifogás), akkor gondolom már rég csalja a bátyádat.
De ez nem mentesít ezalól, mert te is elég undorítóan hátba szúrtad ezzel a bátyád.
Hogy mit tehetnél...hát....vagy eltitkoljátok, mintha misem történt volna, ami ugyan nem borítja fel a békét, de a lelkiismeret furdalásod megmarad, vagy valamelyikőtök borítja a bilit, de akkor aztán varga villámlás lesz.
De amúgy, hogy történt az eset? Mert ha mind a ketten be voltatok nyomva mint az atom, az megint másabb kicsivel. Ha nem, akkor meg nyilván mindketten akartátok és olyan jeleket küldtetek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!