A húgom teljesen kétségbe van esve, hogyan vidíthatnám fel? 😕Mi lesz most vele?
Ezen a linken ott van, hogy kell HELYESEN értelmezni a rangsort:
és itt van ez is ez szakképzősöknek szól:
Amúgy van lehetőség tudtommal fellebbezésre, vagy iskolaváltásra év elején is akár, szóval nincs para.
Bár ha 17. volt és 20.-at vettek fel, amiben nincs benne, akkor előrébb jelölt helyre vették fel valszeg.
Szervusz, én szintén most felvételiztem. Ha nem jött elutasító levél, akkor még elvileg bárhová felvehetik, kivéve ahol kijött a végleges rangsor. Ez az elmélet, a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha benne volt a létszám keretben, akkor egy annál előrébb jelölt iskolába került be. Megkérdezhetem, hogy hány pontot írt?
Egyetlen egy más esetet tudok elképzelni, hogy a jelentkezési lapokkal volt valami malőr, és a rendszerből maradt ki, de ha az ideiglenesen rangsorban benne volt, akkor ez jóformán kizárt.
Az értesítésnek 30-áig kell megjönnie, még most is csak 27-e van. Az elkövetkező három napban meg fog jönni az email, az egyik, erre esküdni mernék, a beiratkozásról fog szólni 🙂
Figyi, ne aggódj
Lemegy a felvételi és utána is át lehet menni bárhova.
Kerüljön be egybe, utána meg már könnyebb a váltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!