Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom teljesen kétségbe van...

A húgom teljesen kétségbe van esve, hogyan vidíthatnám fel? 😕Mi lesz most vele?

Figyelt kérdés
Sziasztoook! A húgom idén felvételizett bejelölt 4 középsulit. 3-4-es tanuló. Azonban ma érte őt egy nagyon nagy pofon. Sehova nem vették fel. SEHOVA. Az osztályában a többi 4-5 tanulót sem, mindenki gyüjtőbe megy. Még elutasító levelet sehonnan nem kaptunk, azonban az oldalon az egyik középiskolát amit bejelölt megnéztük a húgom ugye 33. és ott van mellette a szám, hogy még 52-en harmincharmadikak. Sőt, az első helyen is 72-en lettek elsők a rangsorba és 30 embert vesznek fel tehát még az elsők fele bejut a többi mind kiesik. Tehát nagy valószínűséggel sehova nem került be, és gyüjtő suli lesz. Teljesen kiborult, sír, és nem meri elmondani anyáéknak.😕 18L

2021. ápr. 26. 20:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
várjátok meg a hivatalos értesítést az a biztos
2021. ápr. 26. 21:14
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

Hármas - négyes átlaggal nem vették fel egyik iskolába sem, amiket megjelölt? Ez érdekes...

Hívjátok fel egyebként az iskolákat, és ők nagy eséllyel neg fogják tudni mondani, hogy felvették e!

A gyűjtőiskolákba a kettes tanulókat szokták elhelyezni! Mondanom sem kell, hogy az ilyen iskolák tele van réti indiánokkal meg a fehérek legaljával... Szerintem, itt valami félreértés lesz!

2021. ápr. 26. 21:17
 13/33 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
84%

Én is homályosan emlékszem már a középiskolai felvételire, de az igaz, amit 11-es ír.

Biztos jól értelmezitek a dolgot? Én úgy emlékszem, hogy egy rangsort alakítanak ki a jelentkezők között, teljesen mindegy, hogy hányadik helyen jelölte meg az adott iskolát.

Tehát lehet, hogy sokan eleve kiesnek előtte, mert csak "vészhelyzet" esetére jelölték meg azt a sulit utolsó helyen.

"Az osztályában a többi 4-5 tanulót sem, mindenki gyüjtőbe megy."

Én ezt nem értem. Ha négyes, ötös tanulókat nem vesznek fel, akkor kiket?

Valami sántít ebben a történetben...

2021. ápr. 26. 21:18
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
Hát például úgy vidíthatnád fel, hogy nem keltesz fölösleges pánikot a semmire!
2021. ápr. 26. 21:26
 15/33 anonim ***** válasza:
93%
Szoktak maradni ures helyek az iskolákban, a környéken lévő iskolakat hívjátok fel, kerezzetek rá maradt e valamelyik osztályban üres hely. Egyelőre ne azzal foglalkozzatok, hogy tetszene e neki a szakma hanem, hogy viszonylag normális keretek, emberek között folytathassa a tanulast. Tanuljon keményen, hogy felevkor vagy evvegen attudjon menni neki való iskolaba, osztalyba. Fel a fejjel.
2021. ápr. 26. 21:39
 16/33 A kérdező kommentje:

#13, #14

3,50-es átlaga van és elvileg sehova. Azért elvileg mert lap nem érkezett még, (holott egy hete igérték) de a végleges rangsor már kint van a sulik oldalán és egyikbe sincs a hugom abba sem amibe eddig a 17.helyen volt és 20embert vettek fel. Nem értem. Van olyan osztály egy szakon amibe 4 ember nyert felvételt. Egyik osztálytársa aki 10 tantárgyból javított és 4,5 átlaga van, mindegyik suliból kiesett.

2021. ápr. 26. 21:52
 17/33 anonim ***** válasza:
99%
Az jó hír ha 17. volt a rangsorban es 20 embert felvettek és ő nincs benne a véglegesben,mert ez azt jelenti, hogy az elotte jelolt iskolaba vettek fel.
2021. ápr. 26. 22:02
 18/33 anonim ***** válasza:
91%
10, inkabb keresek kevesebbet, minthogy gyárban rohadjak 12 orat, heti 6x. Es ne ilyenre buzditsd a fiatalokat, egy közgazdász vagy programozó diplomaval is lehet 6-800 ezreket keresni, cserebe nem doglesz bele a munkába. Amugy szerintem vmit felreertettetek, kizárt, hogy 3,5 átlaggal sehova nem vettekfel
2021. ápr. 26. 22:40
 19/33 anonim válasza:
100%
Olyan nincs, hogy 17. volt, 20 embert vesznek fel és nem vették fel, csak akkor ha bekerült a rangsora előrébb írt suliba.
2021. ápr. 26. 22:47
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Várjátok meg a levelet, mert itt tényleg nem stimmel valami. A rangsoros rész nem stimmel és valószínüleg már túlparázza.
2021. ápr. 26. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!