A húgom teljesen kétségbe van esve, hogyan vidíthatnám fel? 😕Mi lesz most vele?
Hármas - négyes átlaggal nem vették fel egyik iskolába sem, amiket megjelölt? Ez érdekes...
Hívjátok fel egyebként az iskolákat, és ők nagy eséllyel neg fogják tudni mondani, hogy felvették e!
A gyűjtőiskolákba a kettes tanulókat szokták elhelyezni! Mondanom sem kell, hogy az ilyen iskolák tele van réti indiánokkal meg a fehérek legaljával... Szerintem, itt valami félreértés lesz!
Én is homályosan emlékszem már a középiskolai felvételire, de az igaz, amit 11-es ír.
Biztos jól értelmezitek a dolgot? Én úgy emlékszem, hogy egy rangsort alakítanak ki a jelentkezők között, teljesen mindegy, hogy hányadik helyen jelölte meg az adott iskolát.
Tehát lehet, hogy sokan eleve kiesnek előtte, mert csak "vészhelyzet" esetére jelölték meg azt a sulit utolsó helyen.
"Az osztályában a többi 4-5 tanulót sem, mindenki gyüjtőbe megy."
Én ezt nem értem. Ha négyes, ötös tanulókat nem vesznek fel, akkor kiket?
Valami sántít ebben a történetben...
#13, #14
3,50-es átlaga van és elvileg sehova. Azért elvileg mert lap nem érkezett még, (holott egy hete igérték) de a végleges rangsor már kint van a sulik oldalán és egyikbe sincs a hugom abba sem amibe eddig a 17.helyen volt és 20embert vettek fel. Nem értem. Van olyan osztály egy szakon amibe 4 ember nyert felvételt. Egyik osztálytársa aki 10 tantárgyból javított és 4,5 átlaga van, mindegyik suliból kiesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!