Bárkinek bármilyen tipp? Valami javaslat?
Van egy 13 éves lány testvérem, én 19 éves fiú vagyok, most fogok érettségizni. Én már november óta, ő "csak" 1.5 hónapja van itthon, azonban kibírhatatlan.
Én a nyugalmat szeretem, így tudok sikeresen tanulni, ő viszont folyamatosan csinálna valamit, zenét ordíttatna vagy menne valahová. Nincsen szinte semmi dolga, nem érdekli a tanulás, állandóan "unatkozik", de se a házimunkába, semmibe nem segít (még a szemetet se viszi le) Kezd már nagyon elegem lenni, reggel nem hagy aludni, nap közben nem tudok tanulni tőle, de a covid miatt nem tudok elmenni sehova, este meg sokáig felvan, nem tudok időben elaludni. A totális idegösszeomlás szélén vagyok, nincs kivel megbeszéljem. Szüleink sokat dolgoznak, de ha rá is szólnak a testvéremre, nincs tekintettel senkire és minden ő akar a középpontban állni. Gyakran már majd szét robbanok, ezért mostanában egyre gyakoribb az, hogy sírásban török ki. Próbálgattam meditálni, de nem segít, mert ha már rá gondolok is felrobbanok. Fogalmam sincs mit tudnék kezdeni a kialakult helyzettel, de azt is tudom hogy ha ideges vagyok akkor még az érettségim se lesz jó...
Nagyon köszőnöm ha végigolvastastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!