Jóformán semmilyen lelki kapcsolat nincs a két testvér között.
2021. ápr. 2. 16:45
12/33 anonim válasza:
Hires testvérpár: Pamkutyaeknal is 8-10 év különbség van.
2021. ápr. 2. 16:56
13/33 anonymousreview60 válasza:
Mert más életszakaszban vannak: szobatisztaság vs felsős, írni tanul vs. csajozik, alós/felsős vs egyetemnista. Nem lesz érdemi közös ügyük, csak majd mire a kisebbiknek már legalább barátja/batátnője a nagyobbiknak meg már jegyese van.
Ettől még a szülőknek szabad szülni, csak ne számítsanak édibédi testvéri kapcsolatra.
2021. ápr. 2. 17:21
14/33 anonim válasza:
Talán ez a "népszerű" jelző nehezen értelmezhető ilyen helyzetben.
2021. ápr. 2. 17:29
15/33 anonim válasza:
Nekem nincs semmilyen rossz tapasztalatom ezzel. Én 42 vagyok, öcsém most 24. 18 év van közöttünk. 25 éves koromban költöztem el otthonról, tehát még születésétől számítva 6-7 évet mellette voltam. A szüleink nem sózták rám kicsinek soha, csak úgy 3 éves kora után. Akkor viszont volt hogy egész napokat is. Közös érdeklődési körünk van, már úgy 10 éves kora óta együtt építünk autókat. Most készült el az ő A-s Ladája, eddig főleg az én autóimon bütyköltünk közösen. Illetve évi úgy 10-szer el szoktunk menni együtt horgászni. Ha az ember nem szarja le a kisebbiket, akkor igen is lehetnek közös ügyeik, mert meg lehet velük ismertetni olyan dolgokat amit az ember szeret, és nagy valószínűséggel őt is fogja érdekelni.
2021. ápr. 2. 17:33
16/33 anonim válasza:
Én és a testvéreim között 8 és 10 év a korkülönbség.
Nem mondom, azt hogy nincs testvéri kapcsolatunk, szerintem max más, de én nem érzem azt, hogy kevésbé lenne jó a viszonyunk, mintha egykorúak lennénk.
Igaz, sokszor egyedül játszottam, de rengeteget foglalkoztak velem, televagyunk emlékekkel és a mai napig jó mindhármunk között a viszony.
Szerintem szülői szempontból jobb, a 1-2-3 éves korkülönbség egy-egy gyermek között.
2021. ápr. 2. 17:35
17/33 anonim válasza:
#15 vagyok. Az kimaradt, hogy miután elköltöztem is sokat hazajártam, főleg hogy otthon volt és van a mai napig a szerelős garázs/műhely, tehát egyáltalán nem kellett sok energiát fektetnem hogy legyen közös tevékenységünk, ő meg vevő volt rá mindig is.
2021. ápr. 2. 17:37
18/33 anonim válasza:
Általában akkor van ekkora korkülönbség két testvér között, ha anyukának új házassága van. De a kérdésedre a válasz, más az igénye a két gyereknek. Én óvodás koromban a nagyiéknál laktam, s ott lakott még a 10 évvel idősebb nagynéném. Olyan dalokat hallgatott magyarul, hogy nem is tudtam értelmezni, kérdezni nem kérdeztem, csak később fogtam fel az értelmüket. (Izzik a nap, szikrát, csinál..., Valami bizarr dolog..., Kiszívott nyakkal jött haza..., Ment a hűtlen nehéz fejjel..., hogy csak néhányat említsek. :))Amúgy meg én sem örültem volna, ha 14 éves koromban körbe kellett volna néznem, nehogy a kistesó lássa, hogy éppen tampont cserélek. :)
2021. ápr. 2. 17:52
19/33 anonim válasza:
A férjem és a testvére között 18 év van. Nagyon szeretik egymást és jól kijönnek. Csak meg kell találni a közös pontot.
2021. ápr. 2. 17:57
20/33 anonim válasza:
Hugom és én köztem 5.5 év van nekünk nagyon jó a kapcsolatunk. Van még egy öcsénk aki tőlem 12 év vel fiatalabb. Ö vele is jó. 21, 27, 14 évesek vagyunk. Igaz már csak az öcsém lakik otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!