A fiú és a lánytestvérek általában miért nincsenek annyira jóban? Civakodnak, ellenkeznek egymással
Figyelt kérdés
Sorozatban is (pl. Varázslók a Waverly helyből) Alex és Justin között2021. márc. 22. 23:51
11/15 anonim válasza:
hiába jön ide pár ember akinél nincs így , attól még az általános az amit a kérdező ír.
12/15 anonim válasza:
Én lány vagyok és a bátyám 5-6 évvel idősebb és sokat verekedtünk gyerkként de attól független jó kapcsolatunk volt/van.
13/15 anonim válasza:
Szerintem sok múlik a gyerekek alaptermészetén is.
Vannak testvérek, akik szinte kiegészítik egymást: vagy mert eleve ilyenek, vagy belenőnek alapból, mert mondjuk ikrek.
Feltűnő, hogy aki békésebb gyerekkorra emlékszik, az egy nővérke 4-5 évvel fiatalabb öcsivel.
Szerintem az ok a fiú-lány ellentétben a lányok jobb beszélőkéje, ami a fiúkat enyhén szólva megdöbbenti és más érvényesülésre "sarkallja".
Szülőként is öngólt lehet lőni, ha a béke érdekében a nagyot egzecíroztatják: Hagyd rá, ő a kicsi. Persze ez nem ok, csak olaj a tűzre, a civakodnak.
14/15 anonim válasza:
Sógornő és a férjem nem beszélnek. Sógornő nem tudta elviselni, hogy egyszer az életben mellém állt a testvére. Azt mondta neki akkor ezentúl ne is beszéljenek (azt a keveset sem). De előtte sem volt semmilyen a kapcsolatuk. Sógornő csak kihasznál mindenkit és ezalól egyik családtagja sem volt kivétel se senki más. Ha valaki ellent mond neki, csenddel ver, évekig. De érdekes mód amikor meg kell magát játszani, mint legutóbb az új pasija előtt, tudott a férjemhez szólni. Még azt is eljátszotta hogy érdekli mit mond! Egyébként levegőnek nézi őt is és engem is. De hát a pali nem tudja, hogy ő egy szar ember és nem is tudhatja meg amíg ajnározza őt és ki tudja használni.
15/15 anonim válasza:
Mi sohasem verekedtünk, mindig is imádtuk egymást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!