Mikor hallgat végre az okosabb rá?
Öcsém kicsit el volt hízva anno de ezt szépen leadta idáig szép és jó de ezután mondtam neki, hogy csináljon saját testsúlyos gyakorlatokat is mert az egy dolog, hogy ez szép és jó amit elért de nem csinált soha olyan gyakorlatokat amik saját testsúlyosak voltak.
Egy fekvőtámaszt nem csinált még soha hanem mindent külön gépekkel erősített.
Külön mell, külön bicepsz,külön csak a comb és így mindig csak egy dologra kellet figyelnie amíg ha a saját testsúlyoddal dolgozz akkor figyelned kell az egész tested összhangjára, hogy ne essél össze amit ő viszont nagyon elmulasztott.
Erre akkor figyeltem fel főleg, hogy hiába néz ki jól külsőleg egyszer edzettem vele mostanában és látom rajta, hogy megvan fogva nagyon ilyen gyakorlatoknál.
Még a fekvőt is elég nehezen csinálta és az ilyeneket, hogy bordás falon lábemelés meg karral húzódszkodás hát azokról inkább nem is beszélek, hogy milyen volt.
Katasztrófa.
Most meg sír, hogy a kondik zárva vannak és csak ilyeneket tud csinálni.
Mondom neki hát itt az ideje, hogy végre belegyere ezekbe mert ez nem csak arról szól, hogy jól nézzél ki hanem, hogy összhangba legyél a testeddel.
És erre még megkaptam azt, hogy hülye vagyok.
Pedig amúgy látom rajta, hogy belül ez egyébként valahol bántja és, hogy tudja, hogy igazam van. És látszik rajta, hogy bántja az is, hogy annyira nem laza az izomzata hanem sokkal kötöttebb és merevebb mint én csak nem tudom, nem akar hallgatni rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!