Lesz4r a bátyám, mit kéne tennem?
“köztünk viszont nem igazán, vagy ha félremegy akkor sincs gáz mivel testvérek vagyunk.”
No öcsi, ebben oltári nagyot tévedsz!
Nem egy, nem két olyan embert ismerek aki alig vagy egyenesen semmit nem beszél a testvérével.
És tudod, ha a kotnyeles öcsém normális megbeszélés helyett bele merne avatkozni a kapcsolatomba, lehet, én is hasonlóan cselekednék!
Talán el kellene fogadni, hogy ez az élet rendje. Ha nem ezzel a csajjal fog összaházasodni, akkor majd egy másikkal és nem leszel egész életedben te a világ közepe. Lesznek gyerekei is és megváltozik a fontossági sorrend, mert felnő. Neked is fel kéne.
Érdekes, a tesómnak is van családja, ugyanúgy szeretem és ugyanolyan jó a viszonyunk annak ellenére, hogy a heti 1 találka lecsökkent havi 1-re.
Semmit.
Én meg is nyúználak, ha szántszándékkal tönkre tennéd a kapcsolatomat azzal akivel a jövőmet tervezem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!