Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Sztetek valaha ezt fel fogja...

Sztetek valaha ezt fel fogja fogni a tesóm, hogy ezzel a felfogással soha a büdös életbe nem fog engem legyőzni?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok ő 19 (nem sokára 20)

Én küzdősportok csinálok ő meg kondit.

De mindig játszani akar ellenem, hogy most simán le fog engem győzni majd meglátom.

Na most már ott a baj, hogy az ő fejében csak az erő létezik és semmi más nem.

Tehát ő nagyon nagy súlyokkal dolgozik és iszonyatosan nagy mennyiségű fehérjéket visz be és csak nő nő nő és nő egyre nagyobbra (195 cm és 105 kilót nyom már de tiszta izomba)

Tipikus strand látványosság.

De ezt leszámítva nem megy vele semmire.

Én lehet, hogy fele akkora se vagyok de én megtanultam a küzdősportokban technikákat meg, hogyan kell elmozogni meg számított nekem a gyorsaság is nem csak az erő ezért nyilván ki tudom védekezni azt ha egy robosztus h.lye jön felém.

Lehet, hogy nagyon nagy erő van benne meg ha egyszer eltalálna akkor végem lenne de egyszerűen nem tud eltalálni mert túl lassú hozzá.

És ezt nem képes felfogni.

Mindig kihív és annyiszor is fárasztom ki.

Levinni földre nyilván nem tudom de ki tudok térni előle tovább tudom lendíteni az ütését és egyszerűen mivel ekkora teste van ezért 2 perc után a seggén veszi a levegőt és onnantól meg csak kirúgom a lábát és köszönöm.

Ez volt kb mindig.

De állandóan jön azzal, hogy na majd most na majd most.

És nem képes belátni, hogy ezzel, hogy erős meg nagydarab ettől még nem jelenti azt, hogy jól is tud verekedni.

2021. febr. 10. 17:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
Ember, vadidegeneknek bizonygatod, hogy te tutira legyőznéd, és ő a hülye?
2021. febr. 10. 18:54
 22/27 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is ilyen az öcsém. Én 23 vagyok, ő 20. Én 9 éves korom óta boxolok, ő 5 éve kondizik.

Heti 2x elverem amikor arcoskodik, aztán ennyi. Nem nagyon érdekel hogy mit hisz, de egy könnyű edzésnek nekem jó.

Néha szólj be neki hogy lassú vagy, aztán majd vagy rájön, vagy marad box zsák.

2021. febr. 10. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom melyik küzdősportot űzöd, de általában ezeknek nemcsak a harc a lényege, hanem -most nem találok jobb szót-, a szellemisége is.

És amíg ezt nem képes átlátni, addig nem lesz esélye felfogni.

2021. febr. 10. 19:21
 24/27 anonim válasza:
100%
Azért én örülök, hogy mi azon harcolunk, hogy ki küld keményebb gifeket egymásnak 😂😂😂
2021. febr. 10. 19:53
 25/27 anonim ***** válasza:
94%
Ennek a kérdésnek olyan "szaga" van, hogy megint a gyúrósokat akarja lejáratni valami igénytelen dagadék...
2021. febr. 10. 20:02
 26/27 anonim ***** válasza:

De miért állsz bele a provokálásába?

Nekiáll szájhősködni, kiröhögöd és csinálod tovább a dolgodat. A tesód dedós szinten áll, de te is, amiért válaszolsz rá.

Ha letojod, mikor jön a dumájával, akkor abba fogja hagyni idővel, mert nem talál partnerre.

2021. febr. 11. 10:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Márpedig dugd be a fülest és ne menj le. Közöld vele, hogy van jobb dolgod is minthogy folyton legyőzd és semmi kedved ezzel elcseszni az időt, menjen pszichológushoz a kisebbségi komplexusával.
2021. febr. 11. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!