Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek valahogyan tudnék...

Szerintetek valahogyan tudnék segíteni a nővéremnek? Hogyan vidíthatnám fel?

Figyelt kérdés
Tegnap este a nővérem nagyon sírva jött haza, anyuval vagy 20 perc volt mire meg tudtuk nyugtatni. Elmondta hogy a vőlegénye akivel 5 éve volt együtt megcsalta és elhagyta, elvileg azért mert megijedt a komoly dolgoktól, főleg a gyerekválalási próbálkozásoktól. Erre a nővérem a szakítás után 2 héttel megtudta hogy terhes. Most teljesen ki van borulva, elvileg nagyon szerette a vőlegényét. Valamivel szeretném felvidítani, de nem tudom mi lehet ilyen esetben rossz és mi jó. 17F (nővérem 26 éves)

2021. febr. 9. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3%
Ebben a korban 26 év, már ajánlott a gyermekvállalás.Ha a tesód meg szeretné tartani a babát, akkor rá kell venni a családot, hogy beszéljenek a volt barátjával illetve annak szüleivel.A tisztesség azt kívánná, hogy házasságba szülessen meg a baba.
2021. febr. 10. 06:12
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom 11-es, mi az, hogy ajánlott? Ilyen nincs, mindenki akkor szül, amikor akar, nincs olyan, hogy ajánlott... Ajánlgasson csak mindenki magának a maga életére nézve! A pasi családja meg mit tehet? Nem lehet senkit akarata ellenére házasságra rábeszélni, ezek nem kényszer dolgok. Amúgy szerinted mennyire lenne ilyenek után boldog a házasság? Inkább külön, mint egymást gyűlölve házasságban, csak mert a hozzád hasonló nyárspolgárnak az úgy tetszik!
2021. febr. 10. 06:18
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha a férfi nem vállalja a felelősséget, akkor hogyan tud valaki olyat tanácsolni, hogy beszéljenek vele és vegye el a lányt? Azok után, ami kérdésben le volt írva?
2021. febr. 10. 06:36
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
3-as Akkor még nem tudta a pasi, hogy terhes a lány. A szakítás után 2 héttel derült ki. Bár ez nem sokat változtat a dolgokon.
2021. febr. 10. 06:41
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Kb most futott zátonyra az egész élete, akár megtartja a babát, akár nem, az egész életére hatással lesz.

Szerintem most ne akard felvidítani, ezt évekig tart majd feldolgoznia.

Annyit tudsz tenni, hogy támogatod, meghallgatod, és nem hibáztatod, bárhogy is dönt.

2021. febr. 10. 06:55
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
A 3-as egy barmocska! Ahogy a 14-es írja a pasi nem tudta, hogy a lány terhes. Neki sem kesz könnyű. Talán 5% esély van az újra kérdésre kettőjük között. De az olyan is lesz.
2021. febr. 10. 07:34
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen kapcsolatot kár újrakezdeni. Lehet, hogy a pasiban megszólal a lelkiismeret, de pont azért lépett le, mert nem akar gyereket és komoly kapcsolatot. Idő kérdése, hogy mikor pattan meg újra.

Most a nővére van döntési helyzetben: vállalja egyedül a babát, vagy sem. Pokoli nehéz. Nincs jó döntés, csak másik rossz.

Ha most kibékülnek, és a pasi pár hét múlva megint lelép, már nem is dönthet, hogy akarja-e a babát.

2021. febr. 10. 07:46
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Igazából nem számít, tudta-e vagy sem. Ha a gyerekvállalástól ijedt be, akkor egy valós gyerektől csak még messzebbre fog futni...
2021. febr. 10. 11:16
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Gyerekek szerintem a pasi akiről a kérdező beszélt írt nekem mert lemertem gerintelenezni a betoji pasit :D..

3.voltam...

"Anyád is gerinctelen, mivel egy ilyen állatot nyomott ki mint te vagy"

ezt írta tuti a pasi talált ide vagy egy troll ...

2021. febr. 10. 15:39
 20/21 anonim ***** válasza:
55%

16.attól még betoji alak!

ilyen helyzetben nem menekülni kell meg megcsalni!

komolyan pártoltok egy ilyen alakot?

megcsal és dobja a terhet lányt?

utána se megy vissza?

érthetetlenemk vagytok

2021. febr. 10. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!