Nagyon szomorú a szerelmem, hogy vidíthatnám fel?
tűzoltó
Tegnap elvesztett egy pert és sokat kell fizetnie, ráadásul teljesen nonszensz a dolog.
Te ismered jobban a párod, bár szerintem emiatt a tehetetlenség miatt inkább dühösnek kellene lennie, mint szomorúnak. Én legalábbis az lennék.
Ha dühös, keress valami feszültség-levezető programot, pl.
- jön a hétvége, egy gyalogos túra, ahol kisétálhatja magából, és feltöltődhet, vagy
- szervezz csak neki a haverjaival titokban egy esti bulit, ahol kicsit becsíphet, és a jó környezetért és törődésért neked is hálás lesz. Közben persze neked is lehet egy csajos estéd :)
Ha szomorú, és pillanatnyi figyelemelterelés kell, este sütizés után (amit írtál) TV-nézés közben vágj hozzá egy párnát, és közöld, hogy megkapta a fegyverét, védekezzen. Garantált a párnacsata, egy kis csiklandozás, és... egy nevetéssel induló együttlét sem rossz. Nekem mindig bejön.
Ennyi így hirtelen, remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!