Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom semmit sem képes...

A húgom semmit sem képes elpakolni maga után. Rá lehetne venni valahogy, hogy elpakoljon?

Figyelt kérdés
14 éves, tudom, hogy ebben a korban lusták nagyon, de néha ki tud idegelni, hogy 10 percig keresek valamit mire benyögi, hogy ja hát bent van a szobájába. Például a fürdőszobából viszi be a sminkeket a szobájába, többször is szépen megkérem hogyha végzett akkor vigye vissza, rámondja, hogy oké, aztán kb leszarja, mert mindig nekem kell visszavinni mindent. Mit lehete csinálni ez ellen? Hogy kéne rávenni? Sajnos a szépszó nem ér semmit. 17/L

2021. jan. 29. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Legközelebb te is vidd be a szobádba a sminket, és ha keresné, akkor pár órával később mond el neki hol van!
2021. jan. 29. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
99%
tartsd a saját cuccodat a saját szobádban, és zárd rá az ajtót
2021. jan. 29. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
#1 jól mondja, a saját taktikáját kell ellene fordítani.
2021. jan. 29. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Ami az övé, és nem pakolja el a helyére, látványosan, szertartásosan begyűjteni egy kukazsákba, és kidobni a szemétbe.

(Gondolom, azért hiába testvér, a sminkcuccok nem közösek...)

2021. jan. 29. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem miért gond, ha a saját cuccait a szobájában tartja. Már remélem nem közös smink, tehát mi közöd hozzá?

Majd ha átjönnek a barátai, pasija és ciki lesz a rumli, elpakol úgyis magától.

A noszogatásoddal pont az ellenkezőkét fogod kiváltani, mint amit szeretnél.

2021. jan. 29. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Csak lazán. A közös sminket mondjuk én sem értem, nem túl higiénikus. Viszont ebben az esetben én azt csinálnám, hogy olyan dolgot vinnék be a szobámba "véletlenül", amit ő is használ. Mondjuk hajápoló szerek, azt lehet közösen is használni.
2021. jan. 30. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Ami az övé, de nem pakolja el betenni egy kukászsákba és kihajítani az udvarra.

Hidd el, rögtön megtanul rendet tartani maga után ;)

2021. jan. 30. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kidobos ötlet azért rossz, mert a szülők pénzéből van a smink ami megsúgom nem olcsó mulatság így kidobni semmikép mert csak szülők kárára megy.

Inkább zárd el ahol nem találja meg vidd be magadhoz és te is csináld azt amit ő mutass neki tükörképet a viselkedéséről aztán el kell neki magyarázni hogy majd te is normális leszel ha ő is.

2021. jan. 31. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

Én vagyok a "kidobós", a 4-es.

Mint szülő.

És igen, mi, mint szülők, is ezt csináljuk, tekintet nélkül arra, hogy mi vettük vagy ő vette. Ha második felszólításra nem hajlandó bármit a helyére tenni, megy a kukába.

2021. jan. 31. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9-es akkor bizonyára milliomos szülő vagy, nem mindenki teheti ezt meg, hogy rá szol pl hogy tedd el a sminkedet és ha nem teszi el akkor akár egy jefre staros 30 ezres palettát kidob a kukaba.

Persze nem kell enyire drasztikus luxus smink árat felhozni nekem egy 5 ezres palettáért is fájna a szívem.

Persze úgy neveled a gyereked ahogy akarod.

Én biztos nem ilyen példát mutatnék azért neki.

2021. febr. 1. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!