A húgom semmit sem képes elpakolni maga után. Rá lehetne venni valahogy, hogy elpakoljon?
Ami az övé, és nem pakolja el a helyére, látványosan, szertartásosan begyűjteni egy kukazsákba, és kidobni a szemétbe.
(Gondolom, azért hiába testvér, a sminkcuccok nem közösek...)
Nem értem miért gond, ha a saját cuccait a szobájában tartja. Már remélem nem közös smink, tehát mi közöd hozzá?
Majd ha átjönnek a barátai, pasija és ciki lesz a rumli, elpakol úgyis magától.
A noszogatásoddal pont az ellenkezőkét fogod kiváltani, mint amit szeretnél.
Ami az övé, de nem pakolja el betenni egy kukászsákba és kihajítani az udvarra.
Hidd el, rögtön megtanul rendet tartani maga után ;)
Ez a kidobos ötlet azért rossz, mert a szülők pénzéből van a smink ami megsúgom nem olcsó mulatság így kidobni semmikép mert csak szülők kárára megy.
Inkább zárd el ahol nem találja meg vidd be magadhoz és te is csináld azt amit ő mutass neki tükörképet a viselkedéséről aztán el kell neki magyarázni hogy majd te is normális leszel ha ő is.
Én vagyok a "kidobós", a 4-es.
Mint szülő.
És igen, mi, mint szülők, is ezt csináljuk, tekintet nélkül arra, hogy mi vettük vagy ő vette. Ha második felszólításra nem hajlandó bármit a helyére tenni, megy a kukába.
9-es akkor bizonyára milliomos szülő vagy, nem mindenki teheti ezt meg, hogy rá szol pl hogy tedd el a sminkedet és ha nem teszi el akkor akár egy jefre staros 30 ezres palettát kidob a kukaba.
Persze nem kell enyire drasztikus luxus smink árat felhozni nekem egy 5 ezres palettáért is fájna a szívem.
Persze úgy neveled a gyereked ahogy akarod.
Én biztos nem ilyen példát mutatnék azért neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!