Irigy húgom most milliomos lett. Hogyan kezeljem ezt?
Húgom soha nem tanult, kibukott az iskolából is, érettségit le se tette. Jól elvolt takarítónőként szállodákban. Én és a párom is egyetemre jártunk, irodában dolgozunk, közben tanulunk, fejlődünk. Évek óta jól keresünk. A húgom rendkívül irigy volt ránk, pedig soha nem dicsekedtünk. Sose meséltünk arról mit vettünk, hol nyaraltunk. Mindig buzdítottuk de nem mozdult.
Lett egy vállalkozó cápa pasija 2 éve. Nagyanyánk megtanított minket varrni és a pasi kapcsolataival baba divat áruházat nyitottak. Nem is ő varr, bérvarrásban csináltatják keleten, a dizájnok is külföldről vettek, egy kínai kezdő tervező csinálja neki. Jelenleg 10x annyit keres mint én kb, a cégadatok szerint. Saját bevallása szerint mindent 2-3x áron ad el. Villantós autót vett, elötte minket szidott a 6 éves autó miatt mert minek vettük, szennyezi a környezetet. Most jöttek haza a maldív szigetekről, nem győz vele dicsekedni. Nyaralót vettek, telket-borászatot. Most már nem gáz dicsekedni. Ránk mindig mondta, hogy “na megjöttem a milliomosokhoz”. Most én mit szóljak? A pasija karambolozott a kocsijával én meg vicceltem, hogy hát vesztek majd másikat, futja rá. Azóta én vagyok a bunkó és kérjek bocsánatot.
Hogyan kezeljem?
70.ez az miért lenne pont a hug irigy mikor meg van mindene nem?
Kérdező az irigy és nem képes elviselni a nővére sikerét ezért beállitja bűnbaknak...
ki kell ábrándítanom a népet 61-es vagyok és teljesen másik személy, tudom a sok unatkozó fotelharcost nem fogom ezzel meggyőzni,de azért megpróbálom :P
Inkább szomorú, hogy az a normális itt mindenkinek, ha valaki folyton leszólja a testvére dolgait ,mert irigy és amikor már mindent megszerzett akkor tovább folytatja.
Ha pedig valaki egyetért a kérdezővel akkor ő biztos a kérdező, mert kizárt, hogy más is egyetértsen vele XD Szánalmas hozzáállás.
Kedves kérdező ne foglalkozz a tesóddal, szimplán ne látogasd, ha mindenen besértődik és nincs hozzá egy kedves szava sem és ne érdekeljen hogyan érte el azt amit, örülj neki, hogy nem a te dolgod lesz eltartani őt :P
Az élethez nem diploma kell, hanem egy "cápa pasi".
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!