Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigy húgom most milliomos...

Irigy húgom most milliomos lett. Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Húgom soha nem tanult, kibukott az iskolából is, érettségit le se tette. Jól elvolt takarítónőként szállodákban. Én és a párom is egyetemre jártunk, irodában dolgozunk, közben tanulunk, fejlődünk. Évek óta jól keresünk. A húgom rendkívül irigy volt ránk, pedig soha nem dicsekedtünk. Sose meséltünk arról mit vettünk, hol nyaraltunk. Mindig buzdítottuk de nem mozdult.

Lett egy vállalkozó cápa pasija 2 éve. Nagyanyánk megtanított minket varrni és a pasi kapcsolataival baba divat áruházat nyitottak. Nem is ő varr, bérvarrásban csináltatják keleten, a dizájnok is külföldről vettek, egy kínai kezdő tervező csinálja neki. Jelenleg 10x annyit keres mint én kb, a cégadatok szerint. Saját bevallása szerint mindent 2-3x áron ad el. Villantós autót vett, elötte minket szidott a 6 éves autó miatt mert minek vettük, szennyezi a környezetet. Most jöttek haza a maldív szigetekről, nem győz vele dicsekedni. Nyaralót vettek, telket-borászatot. Most már nem gáz dicsekedni. Ránk mindig mondta, hogy “na megjöttem a milliomosokhoz”. Most én mit szóljak? A pasija karambolozott a kocsijával én meg vicceltem, hogy hát vesztek majd másikat, futja rá. Azóta én vagyok a bunkó és kérjek bocsánatot.

Hogyan kezeljem?

2021. jan. 22. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
83%

70.ez az miért lenne pont a hug irigy mikor meg van mindene nem?

Kérdező az irigy és nem képes elviselni a nővére sikerét ezért beállitja bűnbaknak...

2021. jan. 23. 15:12
 72/77 anonim ***** válasza:
62%

ki kell ábrándítanom a népet 61-es vagyok és teljesen másik személy, tudom a sok unatkozó fotelharcost nem fogom ezzel meggyőzni,de azért megpróbálom :P

Inkább szomorú, hogy az a normális itt mindenkinek, ha valaki folyton leszólja a testvére dolgait ,mert irigy és amikor már mindent megszerzett akkor tovább folytatja.

Ha pedig valaki egyetért a kérdezővel akkor ő biztos a kérdező, mert kizárt, hogy más is egyetértsen vele XD Szánalmas hozzáállás.

Kedves kérdező ne foglalkozz a tesóddal, szimplán ne látogasd, ha mindenen besértődik és nincs hozzá egy kedves szava sem és ne érdekeljen hogyan érte el azt amit, örülj neki, hogy nem a te dolgod lesz eltartani őt :P

2021. jan. 23. 21:37
 73/77 anonim ***** válasza:
29%
72-es hagyjad már a többieket hiszen ők azért is álltak rá ennyire a kérdezőre, mert őket ebben az esetben véletlen se ette volna meg az irigység. Sőt alázatos fajták. :D :D :D :D
2021. jan. 23. 21:57
 74/77 anonim ***** válasza:
75%

Az élethez nem diploma kell, hanem egy "cápa pasi".

:)

2021. jan. 24. 12:22
 75/77 anonim ***** válasza:
91%
Én bevallom, hogy irigy lettem volna ugyanúgy, hogyha valaki nulla melóval jut többre nálam, akinek meg szopni kellett érte. Lehet, hogy neki is, így vagy úgy. Nem vagyok álszent. A hugi jelleme amúgy elég visszataszító, nem állítja itt senki az ellenkezőjét. Egész egyszerűen arról van szó, hogy zsák a foltját. A kérdező az autó összetörős megszólalásán kívül mindössze annyival áll a húga fölött morálisan, hogy legalább nem szembe rohadék, hanem a háta mögött a neten, idegeneknek. De egyébként egy az egyben ugyanaz az irigy, negatív, kivagyi pukkancs. Ezt kár tagadni, látja ám mindenki, aki nem ma jött a falvédőről.
2021. jan. 24. 21:31
 76/77 anonim ***** válasza:
90%
én is iriggyé válnék, ha akkor is b..szogatna a tesóm amikor már nemhogy azonos szinten van, hanem még gazdagabb is. Ha így állna hozzám a húgom én is úgy érezném hogy nem érdemli meg. Rendes tesónál viszont nem sajnálnám tőle.
2021. jan. 24. 22:23
 77/77 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem...most boldogtalan lett az életed, hogy neki pénze van? Eddig meg voltál elégedve az életeddel? Ez valószínűleg nem változott. Ha divatos autót szeretnél, gyűjts vagy vegyél fel hitelt és vegyél. Lehet, hogy nem holnap lesz de ha dolgozol érte lesz. A saját céljaiddal foglalkozz ne a mások életével.
2021. nov. 11. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!