Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha kihívnám rá a rendőröket,...

Ha kihívnám rá a rendőröket, tennének bármit is?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, együtt élek bátyámmal, aki 21. Nagyon zavaró ez a kényszer együttélés, ennél irritálóbb embert nehezen tudok elképzelni. Dübörög, bőgeti a zenét, spontán bulikat szervez ide, vadidegeneket hív át. Édesanyám mindig őt védi, tehát rá nem számíthatok, édesapám nem él velünk. A legzavaróbb a zenebőgetés, papír vékonyak a falak nálunk és úgy dübörög a szar zene, mintha a fejemet vernék kalapáccsal. Számtalanszor mondtam neki, hogy halkítsa le, de minimálisan veszi csak le a hangerőt, ha egyáltalán leveszi. Nagyon zavaró, hogy a haverjai állandóan itt járkálnak, vadidegenek vesznek körül, kizabálják a hűtőt, részegen randalíroznak, ordibálnak, van amikor a szobámba is bejönnek valami baromság miatt.

Mivel senkire nem számíthatok és nem tudok sehova elköltözni ideiglenesen se, mit tudnék tenni? Ha mondjuk egy ilyen bulijuk alkalmával kihívom a rendőröket, ők segítenének bármit is? Elküldenék a haverokat még kijárási tilalom ellenére is? Szerintem miután elmennének a rendőrök, ugyanúgy ordítana tovább a zene, én meg meg lennék bélyegezve egy utolsó szemétnek (édesanyám és bátyám által is), amiért ilyet mertem tenni. De nem tudom mi mást tehetnék, ki vagyok készülve idegileg, hogy se tanulni, se pihenni nem tudok az otthonban, ahol élek és a családtagjaim sem állnak mellém.

2021. jan. 21. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg apukád nem szeretne magához fogadni? Anyukádnak kéne rendet tartania, őt nem zavarja egy csapat idegen a lakásban?
2021. jan. 21. 13:16
 12/14 anonim válasza:
86%
Tényleg itt tartunk, hogy ilyen helyzetben is az anyuka a kicsi fiát védi????? Szánalmas, és felháborító!!! Néhány nő elgondolkodhatna, hogy a lánya ugyanannyit ér, ha nem többet, mint a fia.
2021. jan. 21. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azon gondolkodom, hogy anyádat ez hogy nem zavarja? Süket tán, vagy mi?!

Mesélnél erről valamit?

2021. jan. 21. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ugyanez volt, állandóan bömböltette testvérem a zenét mikor otthon volt. Mikor szóltam anyámnak, azt válaszolta hisztis vagyok. Kérdeztem, téged nem zavar? Engem nem zavar, válaszolta....aztan akarmit mondtam neki, miii mit mondtal? Nem hallom! Már mikor nem ment a zene is.
2021. jan. 22. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!