Ha kihívnám rá a rendőröket, tennének bármit is?
17 éves vagyok, együtt élek bátyámmal, aki 21. Nagyon zavaró ez a kényszer együttélés, ennél irritálóbb embert nehezen tudok elképzelni. Dübörög, bőgeti a zenét, spontán bulikat szervez ide, vadidegeneket hív át. Édesanyám mindig őt védi, tehát rá nem számíthatok, édesapám nem él velünk. A legzavaróbb a zenebőgetés, papír vékonyak a falak nálunk és úgy dübörög a szar zene, mintha a fejemet vernék kalapáccsal. Számtalanszor mondtam neki, hogy halkítsa le, de minimálisan veszi csak le a hangerőt, ha egyáltalán leveszi. Nagyon zavaró, hogy a haverjai állandóan itt járkálnak, vadidegenek vesznek körül, kizabálják a hűtőt, részegen randalíroznak, ordibálnak, van amikor a szobámba is bejönnek valami baromság miatt.
Mivel senkire nem számíthatok és nem tudok sehova elköltözni ideiglenesen se, mit tudnék tenni? Ha mondjuk egy ilyen bulijuk alkalmával kihívom a rendőröket, ők segítenének bármit is? Elküldenék a haverokat még kijárási tilalom ellenére is? Szerintem miután elmennének a rendőrök, ugyanúgy ordítana tovább a zene, én meg meg lennék bélyegezve egy utolsó szemétnek (édesanyám és bátyám által is), amiért ilyet mertem tenni. De nem tudom mi mást tehetnék, ki vagyok készülve idegileg, hogy se tanulni, se pihenni nem tudok az otthonban, ahol élek és a családtagjaim sem állnak mellém.
Én azon gondolkodom, hogy anyádat ez hogy nem zavarja? Süket tán, vagy mi?!
Mesélnél erről valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!