Amennyiben 26 évesen, szülői beleegyezés nélkül elköltöznék, lenne valami következménye? Pl. Rámküldhetik a rendőröket, hogy hazavigyenek, vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 21:48
3/30 anonim válasza:
26 évesen?
Ha 26 évesen ezt a kérdést fel kell tenned, mert egyébként nem tudod, biztos, hogy a kilincset egyedül is megtalálod az ajtón?
4/30 anonim válasza:
Ezzel zsarolnak? Jó nagy lelki terrorban élhettél te.
6/30 anonim válasza:
26 evessen ket gyerekem volt munkam es ferjem
anya felnott no voltam
csak szolok 18 evessen felnott vagy azt csinalsz amit akarsz ott ahol szeretned
hol eelsz te?'
7/30 anonim válasza:
remélem csak elírtad azt a 26-ot.
ha nem, akkor remélem te sem gondolod komolyan, hogy felnőtt ember szülői beleegyezéssel szállhat ki a családi fészekből!
26 évesen feleség és anya voltam... :O
8/30 mantis religiosa válasza:
Értesíthetik a rendőrséget arról, hogy nem tudják hol vagy, eltűntél. Ha van új tartózkodási címed, azt be kell jelenteni. Amennyiben nem állsz cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, és igazoltatnak a rendőrök, közöld velük, hogy saját szabad akaratodból költöztél el, utána békén fognak hagyni, és szüleidet erről értesíteni fogják, az új címedről nem.
10/30 anonim válasza:
Uramisten. 26 éves vagyok, 1 éve házas, tervben a baba. 3 éve a férjemmel élek, előtte albérletben, barátnőkkel. Tényleg van, aki ennyire gyerek még ennyi idősen? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!