Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amennyiben 26 évesen, szülői...

Amennyiben 26 évesen, szülői beleegyezés nélkül elköltöznék, lenne valami következménye? Pl. Rámküldhetik a rendőröket, hogy hazavigyenek, vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 21:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

Tök jó, hogy nem a kérdésre válaszoltok, hanem leoltjátok a kérdezőt. Ha burokban nevelték, zsarolták, tiltották, nem segít rajta, hogy más ennyi idősen már családos ember.

Kérdező, semmilyen következménnyel nem jár, ha elmész. Jogilag felnőtt, szabad, cselekvőképes ember vagy, oda mész, ahova akarsz, senki nem fog visszacipelni a szüleidhez.

2014. szept. 1. 23:01
 22/30 anonim ***** válasza:
73%

az én faterom 25 évesen már túl volt az első feleségén és volt egy gyereke.

Amikor én 26 évesen megkérdeztem, hogyan tudnék elcuccolni, leugatott: "miért, olyan rossz neked velünk élni??"

énis, a kérdező is el akar cuccolni, az meg hogy jön ide, hogy 26 évesen itt már mindenki elvált? És most olyan nagy bizonyitvány ez?

2014. szept. 1. 23:14
 23/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha 26 evesen ilyen ertelmi szinten vagy, hogy nem tudod a kerdesre a valaszt, akkor igen... meglehet hogy kovetkezmenyei lennenek.
2014. szept. 1. 23:23
 24/30 anonim ***** válasza:
17%

22: Sehogy nem jön ide, amit írnak, miken voltak túl, hatalmas kudarcok. A Kérdező ezektől még mentes. Leoltják, hogy mért nem azt teszi 18 éves kora óta, amit akar, pedig azt tette: otthon maradt. Mert nem kellett menekülnie otthonról, mert az egy otthonos otthon, élhető, biztonságos, támogató. Nem úgy, mint a leugatók eredeti családja, akik 26 éves korukra már "túl voltak egy váláson".

Hát valóban "előrébb voltak" akkor 26 évesen, mint a Kérdező, világos!!:)))

2014. szept. 2. 02:28
 25/30 anonim ***** válasza:
31%
El sem hiszem, hogy ennyi élhetetlen, önállótlan 26-27 éves létezik, mint amiket itt lehet olvasni. Kezdem azt gondolni, megérdemlik a sorsukat....
2014. szept. 2. 04:45
 26/30 anonim ***** válasza:
27%
23-nak van igaza.:)))
2014. szept. 2. 05:26
 27/30 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon értettük nem letojjuk.. Hanem egyszerűen döbbenten fogadom, hogy van olyan Magyarországon, aki majdnem 30 évesen nem tudja, hogy felnőtt eber, aki csak magáért felel.

Elvileg már általános iskolában, ami ugye kötelező, megtanítják, hogy 18 éves kortól elnőtt jogilag az ember.

Ha 26 évesen alaki ilyen szinten van, az nem tudná magát eltartani, az első sarkon becsapnák.

Ennek nincs köze az elnyomáshoz, ez szimplán ostobaság, és tudatlanság.

Aki a saját eletéből hozott példát, az azt prőbáta érzékeltetni, hogy mennyire nincs köze az embernek 26 évesen a szüleihez, vagy azok beleegyezéséhez, hisz sokan közülünk már önmaguk is szülők.

A válásokat nem minősítem, szomorú, hgy 30alatt valaki már odáig jut:(

2014. szept. 2. 07:34
 28/30 mantis religiosa ***** válasza:
60%
Kedves Kérdező! Légyszíves reagálj az előzőekre! Kicsit oszlathatnád a homályt!
2014. szept. 2. 13:18
 29/30 anonim ***** válasza:
60%

24: az miért is kudarc, hogy 26 évesen a saját lábamon állok, férjnél vagyok és babával próbálkozunk? Kb. 2-3 ember írta a sokból, hogy már elvált ennyi idős korára, de azért egyből az összes "leugató" élete szörnyű, és csupa kudarc. Én valahogy nem látom annak az enyémet.

"Mert nem kellett menekülnie otthonról, mert az egy otthonos otthon, élhető, biztonságos, támogató. Nem úgy, mint a leugatók eredeti családja"

Nekem sem kellett menekülnöm, nagyon normális, szerető szüleim vannak, mindig is ilyenek voltak, szoros kapcsolatom van velük még mindig, de egészséges kereteken belül. Csakhogy én észrevettem, hogy felnőttem, és ideje elszakadni, a szüleimmel egyetemben. Ha a kérdezőt annyira önállótlannak nevelték, hogy attól fél, hogy 26 évesen hazavitetik a rendőrséggel, ha elköltözik, akkor szerinted mennyire van neki normális, szerető családja, mennyire "élhető", "otthonos" és "biztonságos" az a környezet? Pont, hogy neki kellene, illetve kellett volna már rég elmenekülni.

10-es voltam

2014. szept. 2. 13:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Hát ez senkit nem érdekel....
2014. szept. 8. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!