Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet kezdeni valakivel,ak...

Mit lehet kezdeni valakivel,aki gyógyszerfüggő?

Figyelt kérdés
A tesómról van szó. 32 éves nagy stressznek van kitéve a munkája miatt. Úgy alakult,hogy a férjem főnöke lett. Már köztudott lett ,hogy marékszámra eszi xanax/frontin gyógyszereket . Mi nem igazán beszélünk.Nem vesztünk össze vagy ilyesmi de nincs köztünk bizalmi kapcsolat. Nagyon fáj ez az egész és egyre durvább dolgokat művel.Természetesen nem orvos írja ki ezeket a gyógyszereket "fű alatt "szerzi a jó isten tudja ,hogy honnan. Mi a fenét csináljak ???
2021. jan. 19. 16:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Melyik része butaság? :D A gyógyuláshoz el kell hagynia a gyógyszert. Hogy ezt megtegye, pszichológushoz kell fordulnia, mert nyilván valamilyen lelki probléma miatt gyógyszerezi magát. Elvonóra bemegy, ott hülyének nézik ezzel, mert oda a súlyos alkoholisták, drogosok és hasonló betegek mennek, nem a stresszelő emberek (hacsak nem súlyos a helyzet, pl. halálos adagot szed be).
2021. jan. 19. 18:40
 12/26 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy el van zárkózva.Ő nem semmit nem csinál.Közben a férjem látta ,hogy kiborította a kezébe és bevette ami nem 1 2 db volt,sokszor beszélni alig tud.
2021. jan. 19. 18:43
 13/26 anonim ***** válasza:
De van aki azt írja, hogy el kell venni! Az nem biztos, hogy jó tanács, ha hirtelen megvonják, mert ha utána olvasol, láthatod, hogy gyógyszermegvonás tünetei elég durvák. Szóval a sorrend nem mindegy, előbb szakember, és az ő segítségével kellene, szerintem.
2021. jan. 19. 18:43
 14/26 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem igazából az a bajod, hogy a férjed főnöke lett. Érdemes lenne ebből az irányból támadni a problémát: a férjed keressen magának más munkahelyet. Így nem fogja zavarni a csaj elmeállapota.
2021. jan. 19. 19:20
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem zavar ,hogy a férjem főnöke.És nem csaj ,hanem férfi.Miért zavarna ????
2021. jan. 19. 19:34
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

15-ös: igazad van, ezt benéztem. Dolgozott bennem a "xanaxfüggő csajszi" sztereotípia. Ezért elnézést kérek.

Viszont ha nem zavar, hogy a férjed főnöke (és ebben a minőségében így vagy úgy viselkedik), akkor miért nem mindegy számodra, hogy fogyaszt-e xanaxot vagy sem? És miért volt fontos megemlíteni, hogy a férjed főnöke? No, ez itt a kérdés igazából.

2021. jan. 19. 19:39
 17/26 A kérdező kommentje:
Mert azóta van tudomásom ezekről a dolgokról ,mivel ritkán találkozunk . Nem tudom mióta mehet ez így.Ezért említettem meg.
2021. jan. 19. 19:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy ,mert nem szakorvos írja fel ,hanem innen onnan szerzi éppen kitől jópénzért. Azért zavar ,mert fültanúja voltam egy telefonnak amiben a világát nem tudta ,alig tudta elmondani a munkával kapcsolatos teendőit a férjemnek. Azért zavar,mert sokat úton van ,mert féltem és fáj ez az egész. Fogalmam nincs én mit tehetnék.Még mindig.
2021. jan. 19. 19:45
 19/26 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a hülye 14-esnek fogalma sincs mit jelent az, ha az ember a tesójáért aggódik
2021. jan. 19. 20:29
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

19-eske:

De, nagyon is.

Csak tudod, aki a tesójáért aggódik, nem azzal jön, hogy a "férjem főnöke lett." :DD

2021. jan. 19. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!