Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez milyen testvériség?

Ez milyen testvériség?

Figyelt kérdés
A testvérem visszaküld anyukámhoz.Elege lett belőlem. Karácsony előtt szólt neki.A félév végéig maradhatok.Miért tette ezt? Szerintettek létezik ekkora életmód különbség?

2021. jan. 15. 20:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

Sok kérdést írtál ki régebben, amiből kiderült, hogy a nővéred sokáig eltartott, kiszolgált, te meg azt is elvártad, hogy a kaját is ő pakolja be a dobozba neked. Ha még kért valamit, hogy így vagy úgy csináld, arra nem voltál hajlandó.

Teljesen igaza van, hogy megunta. Ő nem az anyád. Próbálj meg felnőni, férfiként viselkedni, nem taknyos gyermekként, mert amikor betöltöd a 18-at, anyád is kivág.

2021. jan. 15. 20:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Igaza volt, de nekem nagyon sok a változás. Nem lesz felzárkózás sem.
2021. jan. 15. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz a felzárkózáson, kérdező?
2021. jan. 15. 21:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet megkellett volna becsulni es akkor nem hipp hopp dobna ki hanem elmondta volna legalabb hogy szeretne ha 1 honapon belul visszakoltoznel.

Minek irod ki a kerdest ha tudod hogy igaza van? Kidob akkor kidob, majd megszokod.

2021. jan. 15. 22:02
 15/22 A kérdező kommentje:
A felzárkózás tanulás módszertan és érettségi tárgyak. Jártam pszichológushoz.
2021. jan. 15. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván a nővérednek van igaza, szállást adott, etetett, gondozott. Mindent megcsinált, ami a szüleid dolga lett volna.

Még örülj, hogy nem azonnal kellett költöznöd, karácsony óta eltelt 3 hét.

Neked sok lesz a változás, ez tény. Próbálj helytállni a következő lakhelyeden!

2021. jan. 15. 22:20
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a nővéred eddig is derekasan kivette a részét a "testvériségből"!
2021. jan. 15. 22:51
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Én is hazaküldenék egy lusta, nemtörődöm embert, aki semmire nem képes magától.
2021. jan. 16. 08:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek létezik ekkora életmód különbség?"

Nem tudom, ezután mi vár rád, de a mosogatásodban, mosásodban eddig is anyud példáját követted. Visszakerülsz hozzá, nem lesz életmód-váltás.

2021. jan. 16. 10:00
 20/22 anonim ***** válasza:
A másik meg az, hogy attól, hogy jártál/jársz pszichológushoz, ami nem szégyen, de láthatóan szükséged is van rá, nem jelenti azt, hogy ha ott hallasz pár hangzatosabb kifejezést, azt kötelező teljesen feleslegesen, tudálékosan és nem jól használnod :D szakadok ezeken a megfogalmazásokon, full retard.
2021. jan. 16. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!