Miért ilyen velem a húgom?
Figyelt kérdés
Egy bizonyos időtől fogva olyan velem mintha a szolgája lennék, Szerintem már elégg érett ahhoz hogy ne csinálja ezt de mégis ezt csinálja.. Mindent megpróbáltam, nevelési módszereket megpróbáltam megbeszélni vele és ha ilyen megbeszélést alkalmazok vagy meg kérem hogy bocsánatot kérjen akkor megjátsza magát (amit néha be is veszek) Nagyon megbántó hogy folyton azt kell csinálnom amit ő mond és anyukánkat manipulálja is úgyhogy mindenképp én vagyok a hibás :/ Miért csinálja ezt?2020. máj. 28. 21:28
1/12 anonim válasza:
Élvezi, hogy irányíthat. És látod, ügyes is benne. Vezető lesz belőle. Rosszabb esetben meg politikus 😃
2/12 A kérdező kommentje:
Ismerek a netről egy lányt aki pár haveromnak az ellensége az is ilyen hatalommániás.. Csak ő nagyobb hatalmat kap sajna :( És jobban kihasználja mint a hugom.. Szóval szerintem eggyik se legyen se politikus se semmi olyan ami hatalmat ad a kezükbe.. Majd kiheverik de megkéne tudnom miért ilyen hatalommániássak :/ Főleg a hugomat :D
2020. máj. 28. 21:36
3/12 anonim válasza:
Mikor ketten lesztek otthon jól elvered és kész.
4/12 A kérdező kommentje:
Gondolod nem próbáltam? Néha nem is fáj neki xDDD Mintha meg se érezné, csak röhög rajta xdd
2020. máj. 28. 21:47
5/12 anonim válasza:
Mert hagyod magad azért ilyen. Csak azt csicskáztassák akit lehet. Jól meg kell leckéztetni amikor anyukád nem lássa. Vagy fenyegesd meg, hogy el mondasz valamit a szülőknek amit ő nem szeretne ha tudnának.
Mi rengeteget verekedtünk az öcsémmel, majd meg égetett a piszka vassal és anyuék végre észre vették milyen kis szemét volt.
6/12 A kérdező kommentje:
Dehogy hagyom magam,Mondtam neki minden félét, anyukámnak is elmondtam pár dolgot róla amit nem szabadna tudnia, nem veszi be a fenyegetéseket nem hat semmi.. Nem hagyom magam.. Meg amúgy mostanában anya előtt csinálja, hogyha nem hagyom magam engem csesznek le :D
2020. máj. 28. 21:59
7/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Esetleg nem próbáltad anyukáddal kettesben megbeszelni, hogy téged ez mennyire bánt?
8/12 A kérdező kommentje:
Hmm.. Ez viszont egy egésszen jó ötlet.. Megpróbálom majd
2020. máj. 28. 22:09
9/12 anonim válasza:
"Nagyon megbántó hogy folyton azt kell csinálnom"
Nem kell. Te vagy a nagyobb, az erősebb, ha azt veszi észre, hogy nem tud irányítani, hamar le fog állni.
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben.. Akkor ez lesz.. Majd szólok ha van valami
2020. máj. 28. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!