Irigy vagyok, hogy másnak van testvére. Milyen érzés pontosan?
Figyelt kérdés
Ritkán, de néha annyira irigy leszek, hogy megkönnyezem.2021. jan. 10. 18:26
21/24 anonim válasza:
A bátyám 10 évvel idősebb nálam, elmondása szerint gyűlöl, amióta megszülettem. Ezt mindig éreztette is, ilyen környezetben felnőni nem volt egy leányálom.
22/24 anonim válasza:
Én nem bánom hogy nincs, mert a családban akiknek van folyton csak marják egymást, örökség, karrier, én vagyok a betegebb, én vagyok szerethetőbb stb. Akkor meg minek? Persze akiknek jó a kapcsolatuk a tesójukkal annak örülök.
23/24 anonim válasza:
Hidd el, jobban jársz, hogy nincs testvéred. Sok egyke csak azért szeretne testvért, mert fogalmuk sincs arról mekkora szívás tud lenni, ha össze vagy kötve egész gyerekkorodban (sőt a legtöbb esetben még felnőttkorban is) egy olyan emberrel, akit nem te választottál. Folyton mindent meg kell osztani a másikkal, ha esetleg kapsz valami drágább dolgot, akkor egyből jön a másik reklamálni és ő is kéri ugyanazt. Én azt mondom, hogy nagyjából 10% esély van arra, hogy te majd jól kijössz a testvéreddel, mert sajnos a legtöbb testvér közötti kapcsolat nagyon viharos és csak nyűg a másik. Ha magányos vagy, akkor inkább szerezz barátokat és legyél velük, ha szerencséd van akkor kifogsz legalább egy igaz barátot, akire mindig számíthatsz... Még erre is nagyobb esély van, mint arra, hogy majd a testvéred ott lesz veled minden bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!