Egészséges dolog, ha a 17 eves hugom erdekbol baratkozik?
Foglalkozz a saját életeddel, a húgodat meg hagyd békén! +1
Egyébként az érdekbarátkozás sosem normális, ám annál előrébb vivő dolog. Én sosem voltam és leszek képes még jópofizni sem,nem hogy érdekbarátkozni, még csak szexért sem, nem hogy karrier szempontjából. Irigylem, aki tud, de nem helyeslem persze.
24/F
Szerintem jó és normális dolog, hogy foglalkozol a húgoddal, de viszont azt ne akard neki megmondani és megszabni, hogyan éljen. Egyrészt ez úgysem fog működni, másrészt annyiból, amit írtál, kitűnik, hogy eléggé különbözhettek ti ketten. Egyszóval te nem fogod tudni megmondani vagy átlátni, hogy az ő számára mi a megfelelő, azért összeveszni, mert idősebbekkel barátkozik -nyalizik nekik? - teljesen felesleges. Még ha lefeküdne idősebb pasikkal a karrierépítése érdekében, akkor jobban megérteném, ha kiakadsz.
Összeveszés helyett inkább próbálj meg beszélgetni a húgoddal arról, hogy ő hogyan képzeli el az életét, miért gondolja, hogy neki jó idősebbekkel (vannak olyan emberek egyébként, akik a saját korosztályukkal egyszerűen nem értik meg jól magukat), és próbáld kicsit a dolgot az ő szemszögéből látni. Nem csak kritizálni, hanem picit nyitottan viszonyulni hozzá.
Azokkal is egyetértek akik azt mondják foglalkozz magaddal, de azért azon én is fennakadtam, hogy 17 évesen a "karrier miatt".
Mert, ha azt mondaná azért, mert velük jön ki, sokat tanul tőlük vagy haosnlók az oké, de azért az elég érdekes egy 17 éves iskolástól, hogy "karrier miatt". Karrier miatt választhat egyetemet, hagyhatja ott a gimit, vagy kezdhet el 30-40-50 éves cég vezetőkkel lófrálni, de 17 évesen ugyan milyen karriert kaphat 25-30 évesektől.. Báár most hogy így leírtam, ha tényleg olyan okos lehet valami start upot építenek és már most bevették akkor vissza is vonom..
Foglalkozz a saját életeddel, a húgodat meg hagyd békén! +1
Az meg, hogy a korosztályánál idősebbekkel barátkozik, nem jelenti azt, hogy érdekből teszi ezt. Nekem is vannak közös témáim nálam fiatalabbakkal és idősebbekkel is.
ugyanezt csináltam ennyi idősen én is...
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!