Mit csináljak az öcsémmel( 10 éves) hogy leszokassam a trash tartalmakat gyártó videósokról? ( challenge-, top 10-, videókról lenne szó)
Figyelt kérdés
Mostanában valami Alex gaminget néz.... Ránéztem a youtube csatornájára és elszörnyüködtem. A minecraftal nem is lenne baj,
de hát ez a pénzköltés "mert én jófej vagyok" pff...elég gyenge és semmi értelme. Nem szeretném, ha ennek hatására tesóm is ilyenné válna.
#testvér #trash tartalom
2021. jan. 2. 22:49
11/16 anonim válasza:
Lányom ennyi idős még sem néz ilyen videókat.apukájával néz vicces videókat.most kell elmagyarázni,le tiltani az ilyen videókrol ,nem rá hagyni hogy majd kinövi.
12/16 anonim válasza:
14 eves ocsem ugyan ilyeneket nez, es nem erti hogy miert vagyunk ki tole 😅 borzalom mi a szinvonal, mondom ezt ugy hogy egyebkent en is sok idot toltok a youtubeon
19L
13/16 anonim válasza:
11 éves unokatestvérem (fiú) is hasonló tartalmakat néz YouTube-on 1-2 éve. Nemrég Unfield és Isti voltak porondon, jelenleg nem tudom, kiket néz, szinte biztos, hogy hasonló karakterű videósokat. Kiegészült ez most autós, minecraftos gameplay videók nézésével. Bízom benne, hogy hamar kinövi.
14/16 anonim válasza:
Szerintem felesleges foglalkozni vele, ha nincs rá rossz hatással. Majd kinövi
16/16 anonim válasza:
*folytatom
Ugyanakkor mivel az én accountomat használja, pontosan tudom mit néz és mennyi ideig, ahohy a keresési listát is látom. Szólók neki ha olyan tartalmat nézett meg ami nem tetszik és lekorlátozom ha nem tartja be a megbeszélteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!