Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kinek van, volt ilyen rossz...

Kinek van, volt ilyen rossz tesója? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mindent a szó szoros értelmében írok, mindent úgy ahogy volt, semmi nem kamu!

Rólam: 2 év szörnyű házasság után, elhagytam a férjemet. A férjem bántalmazott, fizikálisan is és lelki terrorban is tartott. Miután már nem laktunk együtt, de még papíron együtt voltunk (hisz egy válóper, nem 1 hét alatt van meg, a mi tárgyalásunk fél év elteltével volt) én elkezdtem élvezni az életet, kiéltem magam, volt pár egyéjszakás kalandom is. A testvérem, hozzá ment élete második pasijához, 3 gyereket szült neki és eléggé erős a gyanúm, hogy a pénz miatt van csak vele, hisz még 1 évet sem dolgozott és nem is kell neki, mert a férje mondta neki, hogy elég az Ő fizetése. (milla feletti fizu)

Testvérem végig a férjem mellett állt, én voltam a ku***urva aki megcsalta a férjét, pedig már csak papíron voltunk együtt!! Január elején mondtuk ki, hogy vége és elötte már fél évvel sex sem volt közöttünk én Január után elköltöztem és ott kezdtem el "élni az életem". Ő mindig hátba szúrt, mindig rosszat mondott rólam, a férjem volt a szent, aki bántott, aki idegbeteg állat volt és drogozott is.

Mostmár az új párommal vagyok várandós, 2 év után. A tesóm, mindig tartja a kapcsolatot a volt férjemmel, sőt az összes exemmel...

3 gyerek mellet, rúdtáncol, a férje előtt mondogatja, hogy az edzőteremben melyik sráccal, pasival feküdne le és hogy legyen nyitott kapcsolatuk. (a férje, persze nem egyezik bele, de nem is értem, miért nem hajítja ki ezek után)

Én voltam a mindenféle ku**rva, ri***banc hogy végre megszabadultam és boldogan élhettem, de Ő aki anya létére ilyet csinál pedig Szent!!

Nem tudom mit tegyek, már sokszor inkább, el akarom felejteni, hogy Ő a tesóm..Semmiben sem támogat, kiskoromban is bántott rengetegszer.

Hagyjam Őt? Mit csináljak vele? Annyira okosnak hiszi magát, hiába mondom neki, hogy szarul esik.. mégis tovább csinálja..

Köszönöm ha elolvastad ezt a miniregényt!

2020. dec. 22. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az mindegy, csak tudasd vele hogy elpicsázod a feleségét ha olyan kedved van, azzal odaszúrsz mindkettőjüknek.
2020. dec. 22. 23:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom , lealacsonyodni sem kell a szintjukre. :) hagynam is teljes mertekben, de nagyritkan megkerdezi, hogy van a baba es akkor valaszolok neki.. :/
2020. dec. 22. 23:11
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Ne hagyd magad, állj ki magadért. Mutasd meg miben vagy jobb. Akkor leszállnak rólad :)
2020. dec. 22. 23:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Naluk nincs jobb szerintuk. :) a tokeletes csalad anya es feleseg, a tokeletes gyerekekkel es ferjel.. Igy gondolkoznak magukrol. 😄 elegge elviselhetetlenek.
2020. dec. 22. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Na pont ezért említsd meg neki a vereségeit:)
2020. dec. 22. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem egy házban éltek a tesoddal?

Én is hanyagolnám a helyedben, leépíteném vele a kapcsolatot.

Nem venném fel a telefont.

Be sem engedném a házba.

Ennyi.

Boldoguljon ahogy tud és más életét mérgezze.

2020. dec. 23. 00:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Szeerencsere 70 km van kozottunk. 😃 en masfel eve lakom itt, de meg sosem latogatott itt meg.
2020. dec. 23. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!