Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez normális...

Szerintetek ez normális ajándékozásnál?

Figyelt kérdés

Ha ki jelenti a sógornőm, hogy neki ne vegyünk akármit, kérdezzük meg előtte, hogy az jó lesz-e, amit venni kívánunk neki?

A család többi tagja egyáltalán nem nagy igényű; ez a lány a párjával él, 25 éves, nem gyerek már, mégis nem kényesség ez a viselkedés tőle? Sajnos ő az aki, nem tud örülni bárminek és ezt szóvá is teszi.

2020. dec. 19. 11:36
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
89%
Párom családjával évek óta listát írunk, ki mit szeretne. Megadunk egy összeghatárt. A listára mindenki több mindent írhat. Tavaly pl.húztunk is. Izgalmas volt tippelni, vajon ki kinek vett ajándékot.
2020. dec. 19. 11:54
 12/58 anonim ***** válasza:
81%
Nem kényesség. Ha kiadná mit akarna, az pofátlanság lenne, de ez így a józan ész jele inkább.
2020. dec. 19. 11:56
 13/58 A kérdező kommentje:

Egy nő szerinten örülne annak, amit én vettem neki hiszen a konyhában hasznát venné ennek bárki.

Ez már vissza lett utasítva felém, hogy ne adjam át neki, ugyanis NEM fog neki tetszeni.

Lehet azzal van a baj, hogy én házias vagyok, ő inkább nem.

De még válhat azzá. Szóval nem értem.

Mindenesetre utalványt kap. Nem szeretnék ebből vitát. ☺️

2020. dec. 19. 11:57
 14/58 A kérdező kommentje:

12,kiadta hogy utalványt kér.

Vegülis...

2020. dec. 19. 11:58
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
"Egy nő szerinten örülne annak, amit én vettem neki hiszen a konyhában hasznát venné ennek bárki." Sokak számára meg megalázó konyhai dolgot kapni nő létükre, hisz ezt célzásnak is felfoghatja hogy a nő cseléd, a konyhában a helye. Az amit én jó ajándéknak tartok, másnak nem biztos hogy az.
2020. dec. 19. 12:03
 16/58 anonim ***** válasza:
100%
Az utalvány jó dolog, én szeretek azt kapni :)
2020. dec. 19. 12:04
 17/58 anonim ***** válasza:
86%
Süt belőled a rosszindulat. Szándékosan olyasmit vettél neki, amiről tudod, hogy ő személy szerint nem venné hasznát, hisz "nem házias". És most meg vagy sértődve, hogy valaki, mert ezek szerint nem is "a nő" ezt a szemedbe mondta. Szánalmas vagy.
2020. dec. 19. 12:05
 18/58 anonim ***** válasza:
94%
Ez ÍGY pofátlanság. De maga az, hogy megbeszélt ajándék legyen adott árkategóriában, az teljesen jó szerintem, mi is régóta így csináljuk. Persze, csak úgy működik, ha mindenki benne van. Nálunk csak 1 családtag lóg ki, mert "neki mindegy". Hát persze, azért próbálunk örömet okozni neki is, de nyilván nem találjuk el olyan jól, mint aki megmondja. Nem azért, mert nem ismerjük egymást, de pl. apám a hobbijához kap eszközt meg alapanyagot, és mi nem értünk annyira hozzá, hogy tudjuk, pontosan mi kell. Anyám karórát kap, és igen, valószínűleg egy "akármilyen" órának is örült volna, de miért ne PONT azt kapja, amelyik a LEGJOBBAN tetszik neki?
2020. dec. 19. 12:06
 19/58 anonim ***** válasza:
96%

Te már korábban is kijelentetted hogy olyat vettél aminek TE örülnél. Mi lenne ba olyat vennél aminek Ő örülne?

Egyébként konyhai cuccért én se lennék odáig..

2020. dec. 19. 12:10
 20/58 anonim ***** válasza:
88%

Jah hogy itt nem is arról van szó, hogy hasznos vagy haszontalan ajándék. Egyszerűen szándékosan olyasmit vettél neki, aminek kapcsán jól az orra alá tudod dörgölni, hogy te mennyivel "jobb" vagy nála, hisz te házias vagy ő meg nem.

Nem te vagy véletlen az a falusi kérdező, aki mindig ki van akadva a csinos, sikeres, városi sógornőjére, mert az csinos, sikeres és városi? Kb ugyan az a stílus.

2020. dec. 19. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!