Mit tegyek, hogy a feleségemet ne használja ki a testvére?
Kérj kölcsön az ürgétől vagy vegyetek valamit és vitessétek hozzá a csomagot fizettessétek ki mert ti nem vagytok otthon.
A feleséged gondolom nem akar vele összeveszni, de ha ilyen ötleteket bedobsz ártatlanul, lehet hogy neki is megkönnyebbülés lenne.
Semmit nem tudsz tenni,a feleséged helyett nem tudsz kiállni azt neki kéne,gondolom bele nevelték ezt otthon,abból nagyon nehéz kilépni amit otthonról hoz valaki,hülyének nézik lehúzzák,de ő is hunyó mert hagyja. Bár ahogy látom az anyja is lehúzná nem csak az öccse.. Itt én inkább anyóst érzem a szálak mozgatójának.. Sajnos som esetben mindenki a maga kárán tanul,vagy akkor sem.
70F
kedvesen beszélgess a nejeddel, oka van, hogy lehúzhatja a tesója. Persze ha van miből..
Más ötletem nincs.
Kettő darab esetről van szó összesen? A 100 ezres sztori nekem kicsit gyanús hogy nem tudsz mindent az ügyről és a feleséged elengedte azt a tartozást amúgy is, a 20 ezres viszont csak két hetes, azért előre nem temetném az ügyet, lehet át se vette még az ajándékot a testvére.
Nem tudom hogy egyáltalán közös kasszán vagytok-e, nekem furcsa, hogy úgy fogalmazol, hogy a "feleségedet" húzza le, és nem "titeket". Ha igen, mi akadályoz abban, hogy intézkedj? Feleségednek ez nyilvánvalóan nem olyan fontos kérdés vagy nagyon kellemetlen, amit persze meg kell vele beszélni, de nem tudom, mennyire lehet bízni a változásban.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A feleségemmel közös kasszán vagyunk, de ő keres jobban.
A sógoromék vagy anyósomék a sógoromék nevében többször kértek kölcsön a 100ezer Ft-os eset után, milliós összegeket is, úgy hogy tudták, hogy lakásra gyűjtünk. Mivel előre megbeszéltük, ezért nem adtunk kölcsön többet. Ráadásul az ő bevételük 2x annyi, mint a miénk, csak több a kiadásuk.
A feleségem családja valamiért elvárja, hogy az öccsét támogassuk anyagilag,ez amióta együtt vagyunk így van és előtte is így volt. A páromat kihasználják, gondolom azért, mert nem ő a kedvenc gyerek. Én csak azt szeretném elérni, hogy a feleségemnek legyen önbecsülése és ne engedje, hogy ennyire kihasználják és itt most nem is igazából a 20ezer Ftról van szó. Hanem arról, hogy a sógorom úgy gondolja, ő mindent megtehet.
Csak azt lehet - sorozatosan! - kihasználni, aki hagyja magát.
Ha meg hagyja magát, annak valami oka van.
Nem tud nemet mondani, érzelmileg megéri neki, vagy egyebek.
Mindenképpen a feleségeddel kell rendezned a témát, aztán vagy sikerül vagy nem.
A 20ezret meg ha nem adják meg, akkor már januárban meg lehet nekik mondani, hogy a pénzt tudják be Bécike szülinapi és névnapi ajándékába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!