Lehet depressziós a testvérem?
Figyelt kérdés
Kevés jó dolog történt vele mostanában. Minden problémát meg tud oldani. A névnapja el lett rontva. Lebuktam, hogy elhasználtam a párja szépkártyáját. Nem tudtam, hogy volt tervében beavatkozás. A párja vett neki csokit. Ma találtam meg mind a kettőt a szekrénybe dobva. Karácsonyra elmúlik a rossz kedve?2020. dec. 16. 08:30
11/24 A kérdező kommentje:
Kb egy százas. Párja azt mondta, hogy kifizeti kp.-ban. De úgy már nem akarja a testvérem.
2020. dec. 16. 09:20
12/24 anonim válasza:
Tehat 100 ezer forintot lenyultal, es meg a parja akarja kifizetni? Mondjuk o is egy nagy balek. Ha nem vagy hajlando megadni, akkor feljelentenelek, remelem ez is fog tortenni.
13/24 anonim válasza:
Tehát elloptad a nővérednek szánt ajándékot annak párjától, majd csodálkozol, hogy miért lehangolt? Hát nem fog megjönni a jókedve karácsonyig, de ha ezt nem teszed jóvá sos, akkor valszeg egy életre lőttek a testvéri kapcsolatotoknak. Nem sül le a bőr a képedről, hogy az általad ellopott összeget helyett a párja vegyen ajándékot a testvérednek? Szedd össze magad és add vissza azonnal azt a pénzt. Ha kell, kérj kölcsön és dolgozd le. Úgy talán jóvatehető.
14/24 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem kell, mert egyszer élte bele magát. Mutogatott neki azóta másikat is de nem kell.
2020. dec. 16. 09:34
15/24 anonim válasza:
Ha ilyen hulye testverem lenne, akkor en is depis lennek.
16/24 anonim válasza:
Kapnal egy honapot hogy visszaadd a penzt, vagy feljelentenelek lopasert.
17/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj, de te tényleg nagyon h*lye vagy.
18/24 anonim válasza:
Neked nehéz a felfogásod? Leírom még egyszer utoljára, hátha bemegy amit már itt kb 10en próbálunk megértetni. Elloptad egy másik ember pénzét, ez a probléma. Ahhoz, hogy mire akarta volna esetleg használni, neked semmi közöd nincs. Ha nem plasztikára költi, akkor elköltötte volna másra, de nem tudja, mert elloptad. Felfogod, hogy bűncselekményt követtél el? Felfogod, hogy ez a tetted teljesen aláássa a bizalmat a családban? Hogyan fogod jóvátenni mindezt?
19/24 anonim válasza:
A testvéred párja meg elképesztően jófej és nagyon szeretheti a nővéred, ha ahelyett, hogy feljelentené a fogyatékos testvérkét, még képes lenne kifizetni kp-ban, hogy neki ne legyen elrontva az ajándéka. Kérdező, nagyon felcseszel még így ismeretlenül is, a családod mit gondolhat rólad? Szedd össze magad és asap add vissza azt a pénzt, amit elloptál. Azt mondod így is lehangolt, szerinted jót tesz a kedélyállapotának, hogy a saját testvére meglopja? Ezt jól elcseszted, tett jóvá.
20/24 anonim válasza:
konkréten lopsz 100 ezer forintot és a csokin vagy fennakadva, hát nem is csodálkozom hogy rosszban vagytok :DD aztán majd megy a sírás ha esetleg feljelentenek, ha fű alatt kifizeted remélheted hogy "csak" annyival megúszod. sőt, szerintem ez a kötelességed lenne, akkor is, ha akarjják, akkor is, ha nem. nem is tudom hogy tudsz így nyugodtan aludni vagy tükörbe nézni, te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!