Azt hiszem félek kicsit a bátyámtól, mit tehetnék?
Nehéz erről beszélnem. Három év van köztünk.
Nem úgy néz rám mint a húgára. Észreveszem sokszor, hogy nézi a mellem és a fekenem. Éjszaka néha figyel, és nagyon megrémiszt sokszor. "Véletlenül" letapiz. Nem durván, de azért észrevehetően. Az ajtó kulcslyukán figyelt régebben, amikor fürödtem. Azóta inkább teszek oda egy törülközőt. Egyszer észrevettem, hogy miközben fürödtem ő beállította előzőleg a telefonját, hogy vegyen engem, amikor öltözöm. Amikor erre rájöttem annyira megijedtem, hogy nem tudtam mit tehetnék. Van még ezekhez hasonló pár sztorim. Mondjhatjátok, hogy ezt én látom bele, én is sokáig ezt gondoltam, de kétlem sajnos, hogy én lennék az idióta. És ez az egész évek óta így megy. Nagyon nyomaszt.
A lelki épségemre kezd ez nagyon kihatni, de senkinek sem merem elmondani, pedig elég jó a kapcsolatom a szüleimmel. Van esetleg valami tanácsotok?
Gyűjts bizonyítékot, különben letagadja, őt a szüleid ártatlannak, téged hisztisnek néznének. Az ajtódat zárd, mert az ilyen bugyit is lop. A tapizást állítsd le.
#3: Ha lenne nője, nem viselkedne így. Gyanús, hogy incel.
már megint kezded?
a tegnapi 2 db testvérszexes kérdésedből az egyik törölve lett, a másik behalt, és nem nyugszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!