Véletlenül elütöttem a hugom cicáját?! Többi lennt!
Sajnos az történt, hogy munkából hazafele jövet a 14 éves hugom macskája kiszaladt a kocsi mögé és mikor álltam be a garázsba áthajottam rajta.
Sajnos nagyon szerette azt a macskát, és most nem tudom hogy mondjam el neki, mert mikor hazaértem már aludt. A macskát addig betettem egy zsákba, de még nem ástam el hátha el akar búcsúzni tőle.
Szerintetek hogy mondjam el neki???

Szegény cica😟
Lehet jobb lenne nem bevallani h te voltál.
Tudom nem ez a legjobb de fiatal.igy is nehéz lesz a gyàsz de legalább nem jut rolad minden eszébe.
Az ùt szélén talàltátok szegényt.
Bùcsùzzon el töle ennyi megjàr neki,de azt h te voltàl ne mond el szerintem

De a kérdezőt meg egész életében furdalná a lelkiismeret, aztán egy ponton túl nem bírná tovább, és utólag úgyis bevallaná, amivel még annak a haragját is magára vonná, hogy eddig mért nem mondta el.
Nem te tehetsz róla, kiszaladt a macska. Ha magadnak megbocsátasz, akkor könnyebb a húgot bocsánatát is elérni. Még mindig jobb egy néhány napig tartó düh, mint egy egész életen át nyomasztó hazugság.

Ha késobb tudja meg megérti miért nem lett akkor megmondva.
Mi kutyánkat megmérgezték anno,hugomnak azt lett mondva h öreg volt(az is volt,igy elhitte)
természetesen màr tudja mi történt,de akkor igy könnyebb volt neki

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!