Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha ikertestvérem 12.00-kor...

Ha ikertestvérem 12.00-kor született, én meg 12.05-kor, akkor ki az idősebb és miért?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy az az idősebb, aki később jön a világra. Ez igaz? Ha igen, akkor miért?

2020. nov. 29. 20:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
A kétpetéjűek külön fogannak. Közvetlen kollégámnak ikrei születtek. Sok-sok próbálkozás, mindennap kötelező szex és sok-sok orvosi vizsgálat. Kétpetéjűek a gyerekek és mondta nekik a doki, hogy pár nap eltéréssel fogantak meg
2020. nov. 30. 20:49
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ugyan olyan idősek mivel egyszerre fogantak."

A mi kultúránkban a születés időpontja ami meghatározza valaki életkorát, nem a feltételezett fogantatás. Így a 2 hónappal előbb született babák korát is az határozza meg, mikor születtek, amikor, nem pedig az, hogy mikor kellett volna.

2020. nov. 30. 20:56
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Meglepetés: ugyanannyi idősek vagytok!
2020. dec. 1. 11:57
 34/36 Metionin ***** válasza:
100%
Igazából egyidősek vagytok mert egyszerre fogantatok meg. Az hogy a méhben melyikőtök helyezkedett úgy hogy hamarabb jutott ki a külvilágba, az teljesen mellékes, nem tesz hozzá és nem vesz el a korotokból.
2020. dec. 1. 13:06
 35/36 Metionin ***** válasza:
100%
Ja amúgy ahol kétpetéjűek a gyerekek és külön fogannak, nem lehet megállapítani hogy melyik volt előbb, szóval megint nem számít.
2020. dec. 1. 13:07
 36/36 anonim ***** válasza:
45%

" nem lehet megállapítani hogy melyik volt előbb"

Van, amikor igen. Több nap eltérés is lehet.

2020. dec. 1. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!