Miért nem szeret a húgom? Többi lent
Figyelt kérdés
Nem szereti, ha jelen vagyok. Bunkó velem és állandóan azt mondja, hogy a szüleink engem jobban szeretnek (pedig ez nem így van). Nem érdeklik a problémáim,pedig néha jó lenne vele is komoly dolgokról beszélni. Állandóan a konfliktust gerjeszti.2020. nov. 14. 20:36
11/13 anonim válasza:
Lehet, hogy a szüleiddel nem érezte teljesen kiskorában a kötődést. És így lehet, hogy nehezen kötődik, nehezen érzi vagy mutatja ki a szeretetet, főleg olyan felé, akit ha el is taszít, tudja hogy mindig számíthat rá.
12/13 anonim válasza:
Ha nem kedvel, akkor ne a problémáiddal keresd meg. "Nem érdeklik a problémáim,pedig néha jó lenne vele is komoly dolgokról beszélni. Állandóan a konfliktust gerjeszti."
Legyél érdeklődő, talán neki is vannak problémái, lehet veled is a baj, pl egy régi barátot azért kellett leépítsek, mert folyton q problémáival traktált. Minden egyes beszélgetésnél végig kellett hallgatni a panaszkodását.
Írásod alapján nem hiszem, de lehetsz olyan is mint a bátyám, aki úgy eldrogozta meg itta az agyát, hogy egy értelmes mondatot nehezen rak össze.
Nem ismerünk, nem ismerjük a tesód, lehet jogos vagy nem jogos az oka, hogy nem szeret. Legyél vele normális, mást nem tehetsz, nem kényszeríthetsz senkit hogy szeressen.
13/13 A kérdező kommentje:
Biztosíthatlak róla, hogy nem drogoztam és ittam el az agyam. Nem akarom a problémáimmal traktálni, de néha jó lenne komolyabban beszélgetni vele.
2020. nov. 15. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!