Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek szeret a 4 éves...

Szerintetek szeret a 4 éves unoka húgom?

Figyelt kérdés

Nap mind nap meg kérdezem tőle szeretsz? Vagy nem válaszol vagy azt hogy nem...

Végig soroltam őt szereted vagy 5 ember mindre azt mondta igen és a végén saját magam mondtam és nem-met mondott...

De nem adtam rá okot egyátalán sőt nagyon szeretett engem... És remélem most is szeret...

Nem tudom miért lehet ez mintha nem is érdekelném őt... Pedig én nagyon szeretem még puszit se add de csak nekem nem ad másnak igen... És ez nagyon fáj...

2019. nov. 11. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Egy 4 eves azt se tudja mit jelent a szeretlek szo...
2019. nov. 11. 21:12
 2/12 A kérdező kommentje:

Remélem :/

Nyilván lehetséges hogy nem tudja...

De viszont irtózik amikor puszit akarok neki adni viszont másoknál nem...

2019. nov. 11. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Túlságosan kiköveteled tőle a szeretetét. Ne érdeklődj nála efelől, de néhanap kedveskedj neki pl. azzal, hogy mesélsz neki, új frizurát csinálsz neki, de ne úgy, hogy gyere csinálok új frizurát, hanem pl. nézzetek folyóiratot, ahol frizurák vannak. Kérdezd meg, melyik tetszik neki. Ha lehet, csináld meg neki. Ha nem olyan a haja, akkor tudasd vele, ám, mutasson másikat, amit megcsinálhatsz. Menjetek el shopingolni és vegyél neki apróságot.

Röviden: ne tolakodj, ne érdeklődj a szeretete felől, játssz vele, lehetőleg ne kettesben, hanem hármasban.

2019. nov. 11. 21:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy ne kettesben?
2019. nov. 11. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon agresszívan nyomakszol. Vegyél vissza. Nekem se tetszene ez így. Legyetek el csak úgy egy légtérben, ne erőltesd a játékot, hanem várd meg, hogy kezdeményezzen. Foglalkozz mással is, ne csak vele, pl olvass. Egyáltalán, legyen egy kis távolság. Magától fog jönni akkor közelebb.
2019. nov. 12. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Azt, hogy "ne kettesben játssz vele"úgy értem, hogy lehetőleg ne csak ketten legyetek, hanem legalább hárman vagy többen. Jobban közelebb kerültök egymáshoz.
2019. nov. 12. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek őszinték. Nem vagy neki szimpi, ez van.

Van ilyen.

2019. nov. 12. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Minek nyomulsz ennyire? Nekem is ellenszenves lenne. Amit leírtál, mintha egy önbizalomhiányos ember zaklató párkapcsolata lenne...
2019. nov. 12. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell nyomulni. Én pl. puszit sem adok a férjem unokáinak (3 és 4 évesek). Férjem kész udvarlást rendez le, hogy puszit adhasson nekik. Én ezt nem helyeslem, nem is nyomulok.
2019. nov. 12. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Én még a saját gyerekeimtől sem kérdezem, szeretnek-e, hanem én mondom nekik, hogy "szeretlek", és erre ők is szokták mondani, hogy "én is szeretlek". Általában így búcsúzunk el egymástól, amikor aludni megyünk (és ez nem csak egy megszokott sablon). Egyébként maguktól is szokták mondani, de ők már nem 4 évesek, hanem iskolások.

Nagyon nyomulós vagy, a legtöbb gyerek (és a legtöbb ember) ezt nem szereti. Ne erőltesd a puszit sem, ha magától nem ad. Játssz vele, ha ő is szeretne, vagy csak beszélgess vele. Ha nagyon elutasító, akkor hagyd békén és foglalkozz mással, várd meg, hogy ő kezdeményezzen. Szeresd úgy, hogy neki is jó legyen, ne ajnározd.

2019. nov. 13. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!