Tesótoktól vissza kèrnètek a tesótoktól a kölcsön adott penzt ?
Ne szégyenlősködj. 20 ezer forint az azért nem annyira kevés. Ki nem örülne, ha ennyit hozzá vágnának? Egy kérdést megér a dolog. Ha azt mondja, ételre sincs, akkor nyilván mondd, hogy ráér. De nem adományt kért anno, hanem kölcsönt.
Simán benne van, hogy elfelejtette, úgy a tisztességes, ha senki nem károsul, azért a 20-asért te dolgoztál meg.
Nem, nem azt mondom, hogy követeld, hanem azt, hogy egy emlékeztetőt talán megér. Mert benned tüske marad garantáltan.
Ez egy nagyon szomorú helyzet.
A testvértől elég furcsa, hogy nem adja meg a pénzt.
Kérdező, szerintem sejtetted, hogy testvéred nem biztos, hogy meg fogja adni.
Lehet, hogy ennyi volt a tanulópénz, hogy soha többet ne adj neki kölcsön.
Vannak ilyen embertípusok, akiket egyáltalán nem zavar, ha tartoznak valakinek, akár évekig, akár örökre.
Rairnek, hogy figyelj emlekszel meg a kolcsonadott 30-ra? 10-et megadtal 2 eve, de nekem most nagyon kellene penz es gyorsan. Legyszi utald at a maradek 20.-at...es megadnam a bankszamlaszamom.
Nem kell mrntegetoznod. Biztos elfelejtette. Gobdolom most van mar sajat penze.
Maskor meg nehogy adj neki kolcson. Ugyanez lenne 300 ezerrel es 3 millioval is.
Arra nem gondoltok, hogy ez elég egyoldalú? Ő engedje el, mert jó tesók, de a másik meg lehúzhatja, mert jó tesó?
Nekem mindig eszemben van, akárkinek tartozom. Ezek ilyen "ki hívott meg mindenkit kávéra utoljára" tartozások, de mindig mindenki emlékszik, mert senki nem akarja megrövidíteni a másikat.
Nekem nem az esne rosszul, hogy nem adja vissza a pénzt, hanem hogy el is felejtette, és ennyire semmibe vesz, hogy nekem nem kell visszaadni pénzt.
Nincs szükségem rá, és nem kérném vissza, de ha nem ajánlaná fel, bennem lenne a tüske, hogy a szándék sincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!