Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesótoktól vissza kèrnètek a...

Tesótoktól vissza kèrnètek a tesótoktól a kölcsön adott penzt ?

Figyelt kérdés
Kb 2ève tesom kert tőlem 30ezret,abbol 10meg adott most akarnám viszza kérni a többit de már nem lakok a közelbe szóval csak facen tudnek ra kérdezni.de olyan kellemetlen ez nekem..ti mitcsinalnatok ? Viszzakernètek vagy hagynátok.

#Tesó#kölcsön#viszzakèrès#
2020. okt. 19. 18:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Ne szégyenlősködj. 20 ezer forint az azért nem annyira kevés. Ki nem örülne, ha ennyit hozzá vágnának? Egy kérdést megér a dolog. Ha azt mondja, ételre sincs, akkor nyilván mondd, hogy ráér. De nem adományt kért anno, hanem kölcsönt.

Simán benne van, hogy elfelejtette, úgy a tisztességes, ha senki nem károsul, azért a 20-asért te dolgoztál meg.

Nem, nem azt mondom, hogy követeld, hanem azt, hogy egy emlékeztetőt talán megér. Mert benned tüske marad garantáltan.

2020. okt. 19. 20:37
 22/29 anonim ***** válasza:
7%
Akkor csak irigy vagy, mert vett magának egy motort?
2020. okt. 19. 20:37
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy nagyon szomorú helyzet.

A testvértől elég furcsa, hogy nem adja meg a pénzt.

Kérdező, szerintem sejtetted, hogy testvéred nem biztos, hogy meg fogja adni.

Lehet, hogy ennyi volt a tanulópénz, hogy soha többet ne adj neki kölcsön.

Vannak ilyen embertípusok, akiket egyáltalán nem zavar, ha tartoznak valakinek, akár évekig, akár örökre.

2020. okt. 19. 21:21
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem kérném vissza.
2020. okt. 19. 22:44
 25/29 anonim ***** válasza:
40%

Rairnek, hogy figyelj emlekszel meg a kolcsonadott 30-ra? 10-et megadtal 2 eve, de nekem most nagyon kellene penz es gyorsan. Legyszi utald at a maradek 20.-at...es megadnam a bankszamlaszamom.

Nem kell mrntegetoznod. Biztos elfelejtette. Gobdolom most van mar sajat penze.

Maskor meg nehogy adj neki kolcson. Ugyanez lenne 300 ezerrel es 3 millioval is.

2020. okt. 20. 08:55
 26/29 anonim ***** válasza:
91%

Arra nem gondoltok, hogy ez elég egyoldalú? Ő engedje el, mert jó tesók, de a másik meg lehúzhatja, mert jó tesó?

Nekem mindig eszemben van, akárkinek tartozom. Ezek ilyen "ki hívott meg mindenkit kávéra utoljára" tartozások, de mindig mindenki emlékszik, mert senki nem akarja megrövidíteni a másikat.

Nekem nem az esne rosszul, hogy nem adja vissza a pénzt, hanem hogy el is felejtette, és ennyire semmibe vesz, hogy nekem nem kell visszaadni pénzt.

Nincs szükségem rá, és nem kérném vissza, de ha nem ajánlaná fel, bennem lenne a tüske, hogy a szándék sincs benne.

2020. okt. 20. 09:26
 27/29 anonim ***** válasza:
89%
20.000ft nem kevés pénz a mai világban,ne legyünk már álszentek!Csak mert a testvéred jogod van szólni, hogy tartozik,pláne ha motort tudott venni magának..
2020. okt. 20. 13:24
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont.
2020. okt. 20. 14:52
 29/29 anonim ***** válasza:
60%
27-nek igaza van.
2020. okt. 21. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!